ZiwiPeak Lam Cat Dåse

New Zealand og lam hører i den grad sammen! Vi er berømte for at opdrætte de fineste lam i verden. ZiwiPeak med lam er en ren kilde til protein og fedt af høj kvalitet. Kombineret med vigtige organer som lever, kallun, hjerte og nyre, udgør ZiwiPeak 'Daily-Cat' Cuisine vådfoder - Lam, en kats perfekte daglige kost. 

 

Lammekød har et højere indhold af vigtige fedtstoffer end andre typer kød. Derfor er ZiwiPeak vådfoder - Lam, velegnet til: Katte, der er undervægtige og som har brug for at tage på i vægt. Katte i vækst, der har brug for ekstra energi. Katte, der skal komme sig efter skader eller sygdom. Katte med allergi overfor kornprodukter og kulhydrater. Katte med fordøjelsesproblemer.

 

Ingredienser Lam - Kød, lever, kallun, hjerte, nyre, grønlæbede muslingerCarrageenan, Guar Gum, natriumtriplyfosfatVitaminer: Thiamin mononitrat, riboflavin, nicotinsyre, vitamin E-supplement, d-calcium pantothenat, vitamin B12-supplement, pyridoxin hydroklorid, folinsyre, vitamin D3-supplemerMineraler: zinksulfat, jernsulfat, mangansulfat, kobbersulfat, natriumselenit, potassiumklorid.

Vådfoder på dåse af  185 g

25 DKK
Varenummer : 992380
På lager
 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot