FarmFood Hele Original Antlers - Gevir fra krondyr

Fra 119,00 DKK
Varenummer
FarmFood Hele Original Antlers - Gevir fra krondyr
  •   Få gratis fragt

    Ved køb over 399,-

  •   Billig fragt

    Priser fra 29,-

  •   Opnå 5% i rabat

    Ved køb over 2.200,-

Oplev det fantastiske tyggeben, der bare holder og holder! Farm Food Hele Antlers er det perfekte valg, når du vil give din hund en naturlig og langvarig tyggeoplevelse. Disse gevirer er en ægte naturgave – hele hjortegevir, der fungerer som en naturlig tandbørste og et bæredygtigt alternativ til traditionelle tyggeben.

100% rene gevirer og kommer fra hjorte, der naturligt mister deres gevir hvert år. Gevirerne samles, gennemgår en grundig kvalitetskontrol, børstes og skæres til, så de er klar til din hund. Den naturlige duft fra gevirerne er uimodståelig for hunde, og den hårde yderside sikrer, at de holder længe – nogle hunde kan tygge på dem i flere måneder!

Disse gevirer er ikke kun holdbare, men også sunde. De er meget fedtfattige og derfor ideelle til overvægtige hunde. Når din hund tygger på geviret, slides ydersiden langsomt ned, og den lækre, næringsrige marv kommer frem, hvilket holder din hund engageret og tilfreds i lang tid.

Hvis din hund mister interessen for geviret, kan du nemt gøre det spændende igen. Læg det i blød i vand natten over, så dufter det friskt og lækkert igen – klar til mange flere timers tygning.

Giv din hund den bedste og mest naturlige tyggeoplevelse med Farm Food Hele Antlers. Din hund vil elske det!

Størrelse Vægt i gram
S Ca. max 75g.
M Ca. 76-150g.
L Ca. 151-225g.
XL Ca. 226-320g.
XXL Ca. 350-450g.