ZiwiPeak Lam Tør-BARF

ZiwiPeak er lufttørret BARF fra New Zealand, og foderet fås i 3 kød-varianter her med Lam med min. 84,5% lam.

Fås både som lufttørret foder samt som vådfoder i easy-to-open-dåser. Ved fodring med ZiwiPeak opnår du hos hunden: Energi og vitalitet, trivsel, god fordøjelse, blank pels og sund hud, reducering af dårlig ånde, tarmluft og afføring, forbedring af ledfunktioner på langt sigt, vægtkontrol, mindskelse af allergi og risikoen for denne. Desuden er Ziwi Peak perfekt som "ferie BARF" til dig, der normalt råfodrer din hund.

ZiwiPeak dyrefoder er ernæringsmæssigt overlegent, fordi det:

1.Passer til din hunds fordøjelsessystem. I løbet af århundrederne har hunde udviklet deres egen anatomiske specialisering især mht. fordøjelse. Dette ses tydeligt af længden på mave-tarm-kanalen i forhold til kropslængden, idet denne hos hunden er betydeligt kortere end hos den altædende gris eller det planteædende får. Denne specialisering viser, at hunden har tilpasset sig en kost, der har et højt indhold af protein og fedt og et lavt indhold af kulhydrater.

2. Forhindrer vægtproblemer.

3. Overholder alle standarder ZiwiPeak 'Cuisine' er udviklet af eksperter i dyresundhed med det formål at sikre, at kravene fra AAFCO (Association of American Feed Control) til ernæringsrigtigt hundefoder overholdes.

4. Mindsker tarmluft og mængden af afføring.

5. Ikke indeholder konserveringsmidler, fyldstoffer eller kornprodukter.

6. Giver essentielle vitaminer, der er nemme at optage. Hunde kan ikke selv danne mineraler og de kan kun danne enkelte vitaminer. De kan fx ikke danne D-vitamin nok til at dække deres behov, og dette vitamin skal derfor tilføres gennem kosten. Dette gør man ved at give dem foder, der har et højt indhold af D-vitamin, som fx lever og fiskeolie.

7. Indeholder værdifulde ingredienser. Ledproblemer ses hyppigere hos nogle hunderacer end andre. Ingredienser som New Zealandsk grønlæbet musling samt bindevæv fra vildt indgår i ZiwiPeak 'Cuisine'-produkter for ernæringsmæssigt at understøtte ledfunktionerne på lang sigt.

8. Giver mange ernæringsmæssige fordele for din hund. Hunde, der jager i naturen, ville spise praktisk talt alle dele af byttedyret og få de ernæringsmæssige fordele, det giver at æde organer som lever, hjerte, nyrer og kallun. Disse organer skal derfor også, i en begrænset mængde, indgå i en naturlig sund kost.

9. Bevarer den oprindelige næringsværdi. For at hunde kan få størst muligt udbytte af deres kost er det vigtigt, at så meget af den oprindelige næringsværdi som muligt bevares under forarbejdningen af råvarerne. Lufttørring af produktet fjerner fugten, og produktet konserveres derved naturligt. Herefter forsegles det i en lufttæt pose, hvilket er en effektiv metode til bevarelse af næringsindholdet af proteiner og vitaminer til dit kæledyr.

Tørret BARF – det bedste af det bedste foder på markedet.Også super som meget sund godbid til os, der BARFER. 

 

 

Price From:
219 DKK
Varenummer : 99659
På lager
 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot