ZooLac Propaste

Price From:
119 DKK
På lager
Varenummer : 99797

ZooLac® Propaste® er en bakteriel pasta til regulering af bakteriefloraen i mave-tarmkanalen hos alle dyrearter.

Bakterierne i ZooLac® Propaste® er udvalgt efter deres funktionelle egenskaber, således at der opnås en flersidet virkning i alle tarmafsnit, og således at der fremkommer en synergi imellem de forskellige virkemåder.

Tildelingen sker let fordi ZooLac Propaste er velsmagende for dyret og normal vil blive taget som en godbid.

 

Indhold

Anvendelse: ZooLac Propaste kan anvendes til alle dyrearter ved akut diarré eller forebyggende i perioder med risiko for mave-tarmforstyrrelser, f.eks. ved foderskift, stressende udstillinger eller behandling som kan udløse diarré.

Ved akut diarré bør dosis fordobles i første tildeling, derefter gives normaldosis 2-3 gange i døgnet indtil dyret er helt raskt (normal ædelyst eller første normale afføring).

Forebyggende gives normaldosis en til to gange i døgnet, i forbindelse med fodring. Ved tildeling indstilles doseringssprøjten på den ønskede mængde, som så sprøjtes direkte i munden på dyret

Dosis: Dosis er afhængig af dyrets vægt, som det ses af skemaet:
0-10 kg 1 ml
10-25 kg 2 ml
25-50 kg 3 ml
50 kg+  5 ml

Specifikationer

Sammensætningen af bakterier er fire levende arter og en termostabiliseret art (dræbt ved en kontrolleret opvarmning). Totalt indeholder ZooLac® Propaste® 4,2 milliarder bakterier pr. ml og er altså 

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot