Back On Track Hund - Dækken Net

Price From:
479 DKK
På lager
Varenummer : 99988

Funktionelt kvalitets netdækken fra Back on Track. Dette produkt er udviklet specielt som tørredækken. Bruges til hunde i alle størrelser efter regnvejr, før og efter træning, når hunden ligger i bilen, efter jagt, agility eller i alle situationer, hvor hunden er blevet våd og kold. Dækkenet fremskynder tørringen, da netdækkenet har maksimal gennemtrængelighed for fugt. Derfor også super effektivt efter svømmetræning. Desuden kan netdækkenet fungere omvendt, det vil sige, at det med stor fordel bruge som opvarmning på hunden før den skal arbejde eller yde maksimalt. Ældre hunde kan med fordel have det på nogle timer indenfor, hvis hunden lider at gigtproblemer eller bare er blevet lidt gammel og slidt i kroppen. 
Selve netdækkenet er foret med Back on Tracks keramiske stof på indersiden og har reflekser på begge ydersider. Der er mulighed for at justere hovedåbningen og over nakken for derved at sikre optimal pasform.

 

Størrelse: Mål ryggen fra nakke/halsbånd til halerod. Størrelserne er angivet i det mål. Hvis din hunds længde ligger midt imellem vælges den laveste længe. Ellers ring 2383 7103

 
Levering 1-3 hverdage
 
 
Fri levering ved køb over 399 DKK
 
 
5 stjerner - Trustpilot