BARF hundemad foder rigtig hundemad

VOV, jeg bliver hvad DU giver mig at spise.
Start her og Sig nej til overflødig kilo, ingen energi, dårlig pels, kløe og irriteret hud, dyre dyrlæge besøg, utilpashed.. Sig ja til højt humør, glade øjne, blank skinnende pels, indre styrke, længere levetid, stærke og sunde knogler, sig ja til Rigtig HundeMad!

Vi gør det nemt at fodre råt
"Når kun det bedste er godt nok"


Uanset om du vælger at fodre med tørfoder som en del af din hunds måltid eller helt at fodre på råt behøver det ikke at være kompliceret.

Vi føre RigtigHundemad som er markedsleder indenfor råt kød også kaldet BARF. RigtigHundemad er et dansk produkt.

Desuden har vi også VOM og HUNDEMAT som er et færdigt blandet BARF produkt. VOM og HUNDEMAD er et Norsk produkt.

Det rå foder skal/kan være optøet ved fodring og holdbarheden er 2-3 dage i køleskabet som med andre friske råvarer.

Vi ser 2 muligheder: Du kan fodre rent råt eller fodre med tørkost og supplere med råt foder. Dette kan gøres dagligt eller efter behov.

Ved at fodre på råt fuldfoder stimulerer du din hund på en helt naturlig måde og du tilfører den vigtig næring som man ikke kan opnå ved tørkost. Årsagen til dette er, at almindelig tørkost uanset mærke og kvalitet altid vil være et varmbehandlet produkt og dermed mister produktet næring. Når det så er sagt, er der kommet en del nye mærker til, så som Canagan, Now, Naturea, NordicGold tørkost i pille form. Som ikke er tilsat en masse fyldestof i form af korn. Jeg personligt veksler mellem de forskellige varianter blander jeg selv i mine hundes rå foder indimellem. Og det bruges tillige som trænings- og godbidder eller i aktivitetslegetøj hjemme hos os.

Fodringsvejledning på råt fuldfoder og det er kun en vejledning for alm. familie hyggehund som er raske og sunde:


8 uger - 6 måneder: 10 % af kropsvægten fordelt på 3 daglige måltider
6 mdr. - 18 mdr.:  5-6 % af kropsvægten fordelt på 2 daglige måltider. Gigantracer til de er 18 mdr.
Voksne hunde: 2 % af kropsvægten fordelt på - 1 gang dagligt.

Det er super vigtigt at der altid søges rådgivning omkring fodring af hver enkelt hund.

Vi anbefaler at man jævnligt ser på sin hunds krop og såfremt din hund taber sig og er for tynd, så skal der gives mere mad.

En menu for en normal voksen hund kunne evt. se sådan her ud:
2 dage med kallun - 2 dage med rent kød - 2 dage med kød m/ben og brusk - Ben/indmad fordeles henover de andre måltider alt efter hundens alder, race samt aktivitetsniveau i samråd med os som rådgiver. Dertil tilsættes vitaminer samt olie.

Al rådgivning og hjælp foregår fra butikken, hvor vi tager os tid til netop dig og din hunds behov. Vi sørger for, at du føler dig tryg og få truffet det rigtige valg af kød, metode, kosttilskud.