Back on Track

Back on Track Hund 

Hvis du har en hund med gigt eller andre ledproblemer, er produkterne fra Back on Track en oplagt løsning til beskyttelse af din hunds led og muskler. Hos DollarDog fører vi et stort udvalg af Back on Track hundeudstyr, hvor du bl.a. kan finde diverse dækkener, benbandager, hasebandager og madrasser/tæpper. Alle produkter indeholder keramiske partikler, som reflekterer kropsvarmen. Dette giver en øget blodcirkulation i de områder, hvor det pågældende produkt anvendes. Produkterne er altså yderst gode for hunde med led- og muskelproblemer, men er også fordelagtige, hvis du ønsker at holde din hunds muskler varme ved eksempelvis agility eller jagt.

Se nærmere på vores udvalg af Back on Track hundeudstyr her på siden og find det eller de produkter, der kan forbedre netop din hunds trivsel. Vi har også et udvalg af Back on Track produkter til mennesker, som du ligeledes finder her på siden.

1 vare

Faldende orden
pr. side

Back on Track hundedækken 

Hos Dollardog har vi et særligt stort udvalg af Back on Track hundedækkener, som alle kommer i forskellige størrelser. Nogle er lavet til specifikke formål og udendørs vejrforhold, imens andre er udviklet til bestemte hunderacer. Blandt vores hundedækkener til bestemte racer, finder du bl.a. hundedækkener til gravhunde og hundedækkener til Whippets. Et Back on Track hundedækken er både velegnet til ældre hunde, der lider af ømhed i led og muskler samt til hunde i forbindelse med deres træning. 

Sådan fungerer et Back on Track hundedækken

Når din hund bevæger sig rundt med et hundedækken på, fungerer det således, at der opstår en langbølget infrarød stråling, hvilket medfører følgende:

  1. Det lindrer smerter i forbindelse med slid og belastningsskader.
  2. Det øger hundens blodgennemstrømning
  3. Det mindsker hævelser og ophobninger

 

Hundedækkenet giver mulighed for, at din hund kan ånde under fysisk udfoldelse og ens for stort set alle hundedækkener er, at de har:

  • Reflekser på begge sider af dækkenet
  • Elastiske bånd til bagbenene
  • Åbning i nakken til hundesnoren
  • Lynlås bagtil til hundens hale

Hundedækkener til specifikke formål

Som sagt har vi en række dækkener, der er lavet til specifikke formål. Her kan du eksempelvis finde et regndækken, som anvendes, når det regner. Dette fås både med og uden foer, alt afhængigt af vejret, og hvor meget varme din hund behøver. Derudover har vi også et hundedækken i net, der er udviklet til at fremskynde tørring af hunden. Dette dækken kan bl.a. anvendes efter en våd jagttur og efter hundesvømning m.v. Du finder desuden et hundedækken i fleece, som kan bruges før og efter træning, for at holde din hund varm. Det kan også med fordel anvendes under træning eller i bilen, hvis din hund er meget kuldeskær.

Har du spørgsmål til nogle af vores Back on Track produkter til hunde eller nogle af vores mange øvrige produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600 kr. og kun 1-3 dages levering.