Carnilove

Vores kæledyr betyder alverden for os, og derfor skal de også have det rigtige foder. Carnilove er udviklet med respekt for dyrenes oprindelige natur og består derfor kun af en blanding af naturlige ingredienser, som bringer dit kæledyr tilbage til naturen. Hvad enten din bedste ven er en hund eller kat, kan du finde Carnilove foder her hos os.

Hos DollarDog kan du finde Carnilove som både hunde- og kattefoder til at give dit kæledyr den bedste næring, der sikrer, at de forbliver sunde og raske i mange år. Foderet er 100% korn- og kartoffelfrit, som efterlader plads til kun de bedste ingredienser: mindst 70% vildt kød og 30% vilde bær, skovfrugter og grøntsager.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

Med carnilove bringes dit kæledyr tilbage til naturen

Med fokus på foder som dyrene selv ville spise, hvis de stadig levede frit i naturen, har Carnilove skabt foder med de bedste intentioner. Med hunde- og kattefoder fra Carnilove skaber du de bedste forudsætninger for, at dit kæledyr kan leve et langt og sundt liv sammen med dig.

Her på siden finder du et stort udvalg af poser, dåser og godbidder til din hund eller kat med en bred vifte af gode og nærringsrige sammensætninger af indhold. Foderet indeholder kun ingredienser, som imødekommer dyrenes oprindelige behov og er derfor genialt for dig, som kun vil give dit kæledyr det bedste.

Rig på kød og grønt

Hos DollarDog kan du finde hunde- og kattefoder for enhver smag. Med det mener vi, at du her på siden finder mange forskellige smagsvarianter af vildt kød og grønt. Det vilde kød, der findes i poserne, er for eksempel rensdyr, and, struds, laks, ørred, og lam. Dette er med til at sikre det nødvendige tilskud af vigtige aminosyrer.

Det vilde kød sammensættes med et bredt spektrum af grønt, som kan bestå af bær, frugter, grøntsager og urter. Tilskuddet af grønt i dyrenes foder forsyner dem med essentielle vitaminer, antioxidanter og andre uundværlige næringsstoffer. Derudover er Carnilove foder helt fri for korn og kartoffel, da det ikke er en naturlig del for hunde og katte og kan derfor være med til at udvikle overvægt og sygdomme.

Kun det bedste for dit kæledyr

DollorDog tilbyder kun det bedste udvalg af dyrefoder, for at du kan have glæde af dit kæledyr i så mange år som muligt. Vi mener derfor, at Carnilove er et rigtig godt bud på det bedste hunde- og kattefoder, der findes på markedet. Hvis ikke det falder i din, eller nok mere din hund eller kats smag, kan du prøve nogle af vores andre gode og næringsrige fodertyper. Se for eksempel NOW Fresh, Fish4dogs eller Naturea Gainfree, der alle indeholder naturlige og vigtige ingredienser, som er med til at give dit kæledyr et sundt og langt liv.

Har du spørgsmål til vores foder fra Carnilove, eller er du generelt i tvivl om, hvad der er det bedste foder for din hund eller kat, sidder vi klar til at hjælpe. Vi vil hellere end gerne rådgive dig! Ring til os på telefon +45 23 83 71 03 eller skriv en mail på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!