Cloud7

Hos DollarDog er vi stolte forhandlere af det populære tyske brand Cloud7, der leverer bæredygtige kvalitetsprodukter til hunde og deres ejere. Alle deres produkter er fremstillet i materialer, der opfylder de højeste kvalitets- og miljømæssige standarder, og derfor kan du med god samvittighed købe produkter fra Cloud7.

Cloud7 hundekurve, hundetasker og øvrige produkter er for dig, der sætter pris på funktionelle, tidsløse og stilrene designs, hvor kvaliteten er i højsædet. De er for dig, der ønsker nogle langtidsholdbare produkter til din hund, som den vil kunne bruge i rigtig mange år. Så hvis du kan nikke genkende til disse kriterier, vil vi i høj grad anbefale dig at se nærmere på vores udvalg her på siden og finde netop de Cloud7 produkter, du står og mangler.

Tilbud
Cloud7RaincoatLondonGrey-20
Specialpris 499 DKK
Pris: 1.495 DKK
Cloud7RegnjakkeLondonGr-20
Specialpris 522 DKK
Pris: 745 DKK
Cloud7SengSiestaGraphiteWaterproofUDGR-20
Specialpris 549 DKK
Pris: 845 DKK

Funktionelle og komfortable Cloud7 hundekurve

Ligesom os mennesker, så skal hunde naturligvis også ligge behageligt i deres senge. Derfor finder du her et udvalg af lækre Cloud7 hundekurve i behagelige materialer. Hundekurvene fås i flere forskellige størrelser, så du kan købe en, der passer til netop din hund. Her er det nemlig vigtigt, at du hverken vælger en hundekurv, der er for stor eller for lille. Er kurven for stor, vil tryghedsfølelsen mindskes, og er kurven for lille, vil din hund ikke kunne ligge optimalt, og den vil have svært ved at skifte sovestilling. Vi anbefaler derfor, at du gør meget ud af at vælge en hundekurv, der er lige tilpas i størrelsen.

Materialerne og størrelsen spiller altså en stor rolle for din hunds velbefindende. For dig som hundeejer kan det derimod være dejligt at have muligheden for at vaske betrækket, da det godt kan blive ret så beskidte med tiden. Dette kan du uden besvær gøre med Cloud7’s hundekurve, da betrækket nemt kan tages af og på igen.

Stilrene Cloud7 hundetasker, halsbånd og liners 

Søger du en bæretaske til din hund, når i er ude på tur, så har vi naturligvis også en skøn Cloud7 hundetaske. Denne er perfekt til både sommer og vinter, da uldforet nemt kan aftages. Blandt andet derfor synes vi hos DollarDog, at denne hundetaske er en af de mest geniale til dato. Igen formår Cloud7 at have fokus på både kvalitet og funktionalitet, så du kan skabe de bedste omgivelser for både dig og din hund. 

I tråd med Cloud7’s DNA finder du naturligvis også nogle halsbånd og liners i stilrene og slidstærke materialer. Her har du også mulighed for at vælge størrelser, så du kan finde det halsbånd, der passer til din hund samt den længde liner, der passer bedst til dine behov.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der er bedst til din hund, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning. Dette gælder uanset om du søger hjælp til valg af hundekurve, halsbånd, liners samt øvrige produkter fra Cloud7 eller nogle af vores andre hundemærker. Vi kontaktes på enten telefon +45 23 83 71 03 eller mail info@dollardog.dk, og vi byder dig også gerne velkommen i vores 600 m2 store butik med dyretræningscenter i Helsinge.