Fantail

På denne side finder du de lækreste hundesenge fra Fantail. Du finder et udvalg af forskellige varianter og designs, men fælles for alle sengene fra Fantail er deres kvalitet og smarte design. Hundesengene er lavet af god kvalitetsbomuld og med en skridsikker bund, så din hund let kan finde sig til rette.

Hundesengene har alle et aftageligt betræk, så de er nemme at rengøre i vaskemaskinen, når der er brug for det. Selve puderne i hundesengene er lavet i memory foam, som vi også kender fra egne madrasser. Det er med til at give hunden ekstra komfort ved at forme sig efter hundens krop. Sengene fås i størrelserne S, M og L. Gå på opdagelse i de forskelle varianter nedenfor.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Luksushundesenge i høj kvalitet og lækkert design

Hos Fantail er der fokus på din hunds ypperste komfort. Præcis som os mennesker har hunde brug for god kvalitetssøvn, og det sikrer hundesengene fra Fantail uden lige. Bomuldsstoffet giver en blød og luksuriøs overflade. Du kan vælge mellem forskellige neutrale farver, så hundesengen let passer ind i dit hjem.

Foruden puden i memory foam har hundesengene polstrede kanter, der giver din hund ekstra komfort og sikkerhed, hvor den rigtig kan putte sig. Hundesengene er også pletresistente, men skulle de blive snavset eller fælder din hund, kan du let tage betrækket af og vaske det.  

Find alt udstyr til din hund og kat på én hjemmeside

Hos DollarDog gør vi det nemt for dig at handle både udstyr, foder, godbidder, legetøj og meget mere til din bedste ven! På vores hjemmeside finder du en verden af kvalitetsudstyr til de bedste markedspriser, så du kan få din handel overstået med blot et par få klik. Vælg dine favoritter blandt vores store udvalg, og få det sendt direkte til din adresse.

Vi tilbyder et stort sortiment af produkter fra kendte kvalitetsmærker. Herunder finder du f.eks. lækre godbidder fra Ficcaro, flotte seler og halsbånd fra Fenriz, naturlige produkter til hundetandpleje fra FarmFood Rawhide og mange flere! Med vores store udvalg er vi sikre på, at du nok skal finde lige præcis dét, du mangler til din bedste ven.

Ernæringsrådgivning, hjælp og vejledning

Det kan være svært at finde ud af, hvad det helt rigtige valg er, når man ikke står med produktet i hånden. Derfor sidder vi hos DollarDog klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, samt vejlede i hele vores sortiment. Du kan udfylde vores kontaktformular eller finde vores øvrige kontaktoplysninger nederst på siden.

Har du fået gennemgået din hunds foderplan for nyligt, eller har du lyst til at vende menuen med en ekspert? Så kan du hos os booke et møde med vores ernæringsrådgiver, så du kan sikre din hund den bedste diæt.