Ficcaro

Både hunde og katte elsker godbidder, og deres ejere elsker at forkæle dem med godbidder engang imellem. Ficcaro er et af vores mest populære godbid-mærker, og derfor har vi naturligvis et stort udvalg heraf, så du har mulighed for at vælge imellem en række forskellige smagsvarianter. Både hunde og katte er kødædere og derfor indeholder alle Ficcaro godbidder kød. De har et højt proteinindhold, et lavt fedtindhold og så indeholder de en masse funktionelle ingredienser, som modvirker almindelige problemer hos hunde og katte. Godbidderne består af varianter med blandt andet and, kylling, kalkun m.m.

Gå på opdagelse i vores udvalg af de delikate Ficcaro godbidder herunder og vælg den smagsvariant, som du tror, at din hund eller kat bedst vil kunne lide. I starten kan du jo prøve dig lidt frem ved at afprøve nogle forskellige varianter. Når du har fundet favoritten, har vi et fast lavt tilbud, hvor du kan blande 4 poser Ficcaro for 110.-

Læs mere Read Less

31 varer

Faldende orden
pr. side

Ficcaro Cats ’n’ Dogs – Godbidder til både hunde og katte

Der er god grund til, at Ficcaro er iblandt et af vores mest populære godbid-mærker. Her er der nemlig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hundens og kattens velvære er i fokus, og derfor er råvarerne valgt med omhu. I nedenstående vil vi komme ind på nogle af de fordele, du finder i godbidderne fra Ficcaro – der er mange flere fordele end blot dem, som vi har oplistet herunder. 

  • Ficcaro’s produkter er glutenfri. Da hunde og katte er kødædere, er de biologisk set ude af stand til at fordøje hvede og byg. Derfor indeholder ingen af godbidderne fra Ficcaro nogen former for korn.

  • Ficcaro’s produkter er sorbitolfri. Sorbitol er et kunstigt tilsætningsstof, der i mange godbidder oftest anvendes som sødemiddel i stedet for sukker. Det er dog ikke lige så sødt som sukker, og derfor er større mængder ofte nødvendigt for at erstatte sukkeret. I store mængder kan det dog forårsage alvorlige fordøjelsesproblemer og af den grund har Ficcaro fjernet sorbitol fra alle deres opskrifter.

  • Ficcaro’s produkter er GMO-fri. Ved genteknologi er allergi en af farerne som opstår, hvis forskere sætter allergifremkaldende gener i maden, uden vi nødvendigvis er opmærksomme på det. Derfor findes der ingen GMO-genteknologi i godbidderne fra Ficcaro.

  • Ficcaro har mange certificeringer. De har blandt andet en BRC-certificering, der tager højde for forbrugerbeskyttelse. BRC Global Standards garanterer kvaliteten, sikkerheden og beskyttelsen af slutbrugeren. Herudover er de ISO22000 certificeret, hvilket betyder, at produkterne overholder standarder for fødevaresikkerhedsstyring, der hjælper med at identificere og kontrollere fødevaresikkerheden. Dette var blot nogle af certificeringerne og du kan læse nærmere om deres øvrige certificeringer inde på Ficcaro’s hjemmeside

  • Ficcaro er desuden godkendt af dyrelæger. Menneskelig mad er ikke altid godt for hunde og katte, og mange af de fødevarer, som vi mennesker spiser, kan faktisk være farlige for dine kæledyr. Ficcaro er udviklet specielt til hunde og katte!

 

DollarDog – Vi har det bedste til dine kæledyr

Hos DollarDog er kæledyrene det vigtigste, og de er således altid i centrum. Derfor kan du, foruden godbidderne fra Ficcaro, også finde et stort udvalg af øvrige hundegodbidder og kattegodbidder fra andre kendte mærker, der ligeledes har fokus på at anvende gode råvarer uden overflødige tilsætningsstoffer. Du kan desuden også finde et bredt sortiment af kattemad og hundefoder samt diverse kosttilskud.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller ønsker du vejledning i, hvilket foder der er bedst for dit kæledyr? Så er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på enten telefon +45 23 83 71 03 eller på mail [email protected]. Vi byder dig også gerne velkommen i vores 600 m2 store butik med dyretræningscenter, hvor vi ligeledes kan få os en god snak.