Hunter

HUNTER hundeudstyr og -tilbehør

Hunter er et kvalitetsbrand, der er kendt for sine innovative kvalitetsprodukter. Hunters sortiment favner bredt og de har mange forskellige slags tilbehør til både hunde og katte. På denne side finder du Hunter hundeudstyr i de bedste kvaliteter til favorable priser. Gå derfor på opdagelse i Hunters fantastiske produktunivers, og gør din hund eller kat ekstra glad og tilfreds! 

Sørg eksempelvis for at din hund får nogle gode eftermiddagslure og en dejlig lang nattesøvn med en Hunter hundeseng. Hunter har utallige forskellige designs, så du vil med garanti kunne finde den model, der passer bedst til din hund. Hunter hundesenge er lavet i lækre bløde kvaliteter og i forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at vælge en seng, der passer lige netop til din hunds størrelse og behov. 

Se også vores store udvalg af Hunter hundesnore, halsbånd og seler – ved disse produkter er der ekstremt højt fokus på funktionalitet og sikkerhed. Der er brugt gode, solide og bløde materialer, som gør hundeseler og halsbånd behagelige for hunden at have på. Ligeledes er Hunter hundesnore gjort yderst slidstærke og holdbare, samt behagelige i kvaliteten, så de også er rare at holde ved for hundens ejermand.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 368

Faldende orden
Side
pr. side

Sjov og leg med HUNTER hundelegetøj

Leg er med til at opbygge hundens karakter og derfor producerer Hunter naturligvis også hundelegetøj, der skal skabe sjov og leg i hjemmet. En hund bliver aldrig for gammel til at lege, men det handler om at finde det hundelegetøj, der matcher din hunds alder og temperament bedst.

Hos Dollardog.dk sælger vi mange forskellige Hunter bamser og bidedyr, både med og uden pivelyd. Et produkt der er værd at fremhæve er Hunter træningslegetøj, der fås i tre forskellige varianter: en giraf, tiger og en ko. Med denne serie får du et tandplejende stykke legetøj, så det kun er godt for hunden, at den får brugt bisserne! Disse stykker træningslegetøj er desuden udstyret med tre forskellige typer materialer (gummi, tov og squeaker), som optimerer din hunds legelyst.

 

HUNTER - et kvalitetsbrand med mange års erfaring

Hunter er en traditionel familieejet virksomhed, der er specialiseret i at designe katte- og hundetilbehør i højeste kvalitet. De har eksisteret siden 1980, men formår stadig konstant at forny sig og følge med tidens trends. 

Deres mangeårige eksistens har gjort, at brandet på nuværende tidspunkt har over 5.000 forskellige produkter, hvor du finder alt lige fra kraver, seler og snore i forskellige materialer til trendy og funktionelt hundetøj, hundesenge, tæpper m.m.

Ligeledes er sikkerhed noget, som Hunter går meget op i og det er et punkt, hvor de tilmed hele tiden udvikler og fornyer sig. Derfor kan du nu også få Hunter hundeudstyr i form af hundeseler til bilen, så også din hund er mere beskyttet, når I kører bil. Hundeselerne er specialdesignede til formålet og så er de samtidig gjort behagelige for din hund, så den også kan nyde køreturen.