Kingsmoor

Er du på udkig efter sundt, nærende og lækkert foder til din hund eller kat, er Kingsmoor lige noget for dig! På denne side finder du vores store udvalg af diverse foderprodukter fra Kingsmoor til både hund og kat. I sortimentet finder du foder til både små og store racer, samt hvalpe, killinger og voksne. Kingsmoor foder byder også på en god variant af smage, bl.a. kylling, fisk, og and, så du kan tage forbehold for eventuelle allergier eller præferencer.

Hos Kingsmoor er der stort fokus på kvalitet og sundhed. Derfor er alle deres produkter uden konserveringsmidler, farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer. Produkterne er desuden 100% kornfri, og foderet er nøje sammensat af både specialister og fagfolk.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kvalitetsfoder til dit kæledyr

Lad dit kæledyr nyde en velbalanceret og lækker kost med Kingsmoor. Alle fodervarianter fra Kingsmoor indeholder alle fibre, næringsstoffer og proteiner, som dit kæledyr har brug for, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige variant. I vores udvalg finder du Kingsmoors fodervarianter til en god pris, og vi har alt fra foder til større og mindre katte, killinger, hvalpefoder og diverse hundestørrelser.

Har din hund eller kat allergi, er den overfølsom overfor et bestemt middel, eller ønsker du blot at se foderets sammensætning, inden du køber det? Så har du også muligheden for det! Du skal blot kigge på det ønskede produkt, og derefter klikke på specifikationer. På den måde undgår du at overse noget, og du har mulighed for at se alle de gode ingredienser, Kingsmoor putter i deres foder!

Danskproduceret kæledyrsfoder

Når du køber Kingsmoor, støtter du også det danske kæledyrsmarked. Al foder hos Kingsmoor er produceret i Danmark, og det er lokalt udviklet med fokus på bæredygtighed. Når du køber Kingsmoor, gør du derfor ikke kun noget godt for dit kæledyr, men også for planeten.

Hos DollarDog finder du et stort sortiment af kvalitetsrige mærker og producenter. Foruden Kingsmoor, fører vi en række produkter til BARF. Dette foder er specifikt egnet til en så naturlig kost som muligt, og er lavet på rent kød. Foruden foder finder du også produkter til din hund, også fra velkendte og populære mærker. Er du på udkig efter hundeudstyr eller -tilbehør, kan du med fordel tage et kig i vores udvalg af produkter fra Hunter og Back On Track.

Hjælp og vejledning

Er du i tvivl om Kingsmoor er noget for dig og dit kæledyr, og ønsker du at høre mere om vores foderudvalg? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos DollarDog hjælper vi dig gerne med at tage det helt rigtige valg på baggrund af dig og dit kæledyr, så du kan føle dig sikker i dit køb hos os. Ønsker du vejledning, eller har du andre spørgsmål, kan du kontakte os her.

Hos DollarDog er det ikke kun vores produkter, der er af god kvalitet, men også vores kundeservice. Vi har 5/5 stjerner på TrustPilot, og handler du for over 399,- DKK, får du gratis fragt på hele dit køb!