Luposan

Kosttilskud i hundefoder

Luposan er et populært tilskudspulver i hundefoder til hunde, som især anvendes til at styrke hundens led og knogler. Luposan sælges hos DollarDog til fordelagtige priser og kan med fordel bruges som kosttilskud over for hunde, som har en nedsat bevægelighed i deres knogler og led - for eksempel på grund af hoftedysplasi. Luposan består af 20% specialtørret skaldyrsekstrakt, som har til opgave at genopbygge bindevævsstrukturen. Hundens sener, ledbrusk, ledbånd, rygrad og bindevæv stabiliseres og genskabes på en naturligt måde.
 
Luposan kan bruges over for drægtige hunhunde i den tredje og sidste del af drægtighedsperioden, hvor mange vitalstoffer er afgørende for opbygningen af en god bindevævsstruktur hos fosteret. Luposan sørger for, at bevægelsesapparatet opbygges korrekt hos hvalpe og ungdyr, mens de befinder sig i deres vækstperiode og sikrer en optimal udformning af brusken i øresneglen, hvilket er en af forudsætningerne for, at ørene bibeholder deres ydeevne i mange år frem. Dette er især tilfældet hos schæfere såvel som hos bullterriere.
 
Endelig kan Luposan også med fordel bruges til at forbedre livskvaliteten hos ældre hunde, som allerede oplever forskellige bindevævsproblemer

https://sw5502.smartweb-static.com/upload_dir/shop/711.jpg
Price From:
Specialpris 289 DKK
Pris: 349 DKK