Naturea GrainFree

Hunden er menneskets bedste ven, så selvfølgelig skal din hund have nærende og velsmagende foder. Foderet fra Naturea GrainFree er noget af det bedste og mest sunde, du kan finde på markedet. Hos DollarDog forhandler vi mange forskellige varianter af GrainFree-serien, så du altid kan vælge den type hundemad, der passer bedst til din hunds behov.

Uanset om du har en hvalp, en voksen hund eller en hund, der er en smule overvægtig, så har vi foderet, der passer til – også hvis du bare mangler godbidder. Natureas GrainFree-serie er 100 % kornfri, samtidig med at den er rig på animalske og vegetabilske proteinkilder. Hvis det ikke var det, du søgte, kan vi også tilbyde foder fra Naturea Naturals-serien. Udforsk udvalget af lækkert hundefoder herunder, og giv dit kæledyr fornyet næring og energi allerede i dag.

Læs mere Read Less
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Giv din hund den rigtige kost med foder fra Naturea GrainFree

Ligesom det er vigtigt med en sund og varieret kost for os mennesker, er det også vigtigt for din hund. Sørg derfor altid for, at den mad, du fodrer din hund med, er sammensat af de rigtige ingredienser, der giver hunden en nærende kost.

I hundefoderet fra Naturea GrainFree er der taget hensyn til sammensætningen af madvarer, så det opfylder hundens vigtigste ernæringsmæssige behov. Derfor kommer størstedelen af foderet fra animalske proteinkilder som laks og kylling, men der er selvfølgelig også tilsat nogle vegetabilske proteinrige ingredienser som søde kartofler, frugt og tang.

Derudover kommer Natureas foder i forskellige serier, så du kan vælge den type, der passer til din hund. Vi forhandler deres Atlantica-, Light/Senior-, Puppy/Growth-, Regional Adult- og Wetlands Duck-serier til hunde. Har du en hvalp, skal du vælge foderet fra Puppy/Growth-serien, da den indeholder ingredienser med de største ernæringsmæssige fordele til en hund i voksealderen. Er din hund ældre end 7 år, anbefaler vi Light/Senior-foderet, der er specialudviklet til ældre og mindre aktive hunde.

Find et stort udvalg af hundefoder fra bl.a. Canagan og Now Fresh

Har du prøvet hundemaden fra Naturea GrainFree, og var det ikke det, der hittede hos hunden, så findes der et hav af foderproducenter, som også leverer sundt, næringsrigt og kvalitetsstærkt foder til hunde. Vi har et stort udvalg af foder fra bl.a. Canagan, Now Fresh eller Fish4Dogs. Prøv en pose af deres foder, og se, om det ikke skulle være noget, der med lethed glider ned i din hunds mave.

Kontakt DollarDog for gode råd og vejledning

Hos DollarDog ved vi, hvor svært det kan være at finde rundt i junglen af udstyr og foder til dine kæledyr. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål til vores foder fra Naturea GrainFree eller nogle af vores mange andre produkter til hunde og katte.

Hvis du har behov for vejledning eller et godt råd med på vejen, står vi selvfølgelig også til rådighed. Ønsker du at kontakte os, kan du ringe til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skrive til vores mail [email protected], så vender vi hurtigst muligt tilbage.