Naturea Naturals

Søger du noget sundt, lækkert og velsmagende foder til din hund? Så er hundefoder fra Naturea Naturals et godt valg, der er ideelt for alle hunderacer. Under produceringen af foderet er der taget hensyn til hundenes ernæringsmæssige behov, hvorfor animalsk protein udgør den største andel i alle varianter. Hunde er kødædere, og derfor kan du i alle produkterne finde varianter med en række forskellige kødtyper såsom kylling, lam, svin, laks m.m. Hertil er foderet fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten. 

I vores sortiment af Naturea Naturals har vi nogle foderposer, der er velegnet til hvalpe, samt nogle andre der er beregnet til voksne hunde. Herudover finder du også 100% kornfrit Naturea vådfoder, som kan nydes af alle hundestørrelser. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find den variant, der vil behage din hund mest.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad er godt hundefoder? 

Hos DollarDog vægter vi hundens velvære utrolig højt, hvorfor vi hos os udelukkende sælger ernæringsrigt hundefoder uden overflødige tilsætningsstoffer. Derfor kan du trygt handle hundefoder hos os, uden du behøver at bekymre dig om, hvorvidt foderet indeholder ingredienser, som kan være til gene for din hund.

Godt hundefoder bygger altid på tre overordnede energikilder: protein, fedt og kulhydrater. Hertil er der en række vitaminer og mineraler, som er vigtige for hunden. Det er nødvendigt, at hunden dagligt får dækket sit energitab. Dette er den energi, som bliver brugt til at opretholde de vitale kropsfunktioner. Det basale energibehov afhænger af din hunds kropsvægt og til dels også dens muskelmasse. Det samlede energibehov kan derfor variere meget afhængigt af din hunds størrelse og aktivitetsniveau.

Alle produkterne fra Naturea Naturals er rige på de tre energikilder og indeholder desuden en tilpas mængde fibre og råaske. Ligesom det er vigtigt, at vi mennesker får fibre i vores kost, er dette også vigtigt for hundene, da fibrene fylder maven og holder tarmfunktionen i gang. 

Kontakt DollarDog for nærmere råd og vejledning

Foruden foderet her på siden, har vi et stort udvalg af øvrigt kvalitetsrigt hundefoder fra en række anerkendte mærker. Iblandt udvalget kan du både finde tørkost, vådfoder og dåsemad samt diverse kosttilskud. Har du spørgsmål til vores forskellige fodertyper eller til hvilket mærke, der er bedst for din hund, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected].

Du er desuden mere end velkommen til at besøge vores butik i Helsinge, hvor du selvfølgelig også hellere end gerne må medbringe din hund. Her kan vi ligeledes få os en stille og rolig snak om de bedste fodertyper for netop din hund.