NOW Fresh!

Når det kommer til hundefoder og kattemad, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller de anvendte ingredienser. Derfor er NOW Fresh et oplagt valg, hvis du søger et kornfrit fuldfoder, som udelukkende er baseret på friskt og afbenet kød uden hormoner.

Hos DollarDog har vi foder fra NOW Fresh! til katte, hvalpe, seniorhunde og voksne hunde. Med dette lækre og kvalitetsrige foder sikrer du dit kæledyr en nærende kost og de rette betingelser for en sund krop med masser af energi i det daglige – uanset hvor de befinder sig i livet. Udforsk sortimentet nedenfor, og læs mere om de ingredienser de enkelte produkter indeholder, så du kan fodre dit kæledyr med det bedste.

Læs mere Read Less

4 varer

Faldende orden
pr. side

Køb NOW Fresh! foder til din hvalp, seniorhund, hund el. kat her

Fælles for alt af NOW Fresh!’s foder er, at det hverken indeholder renderet kød (afsmeltet ved høj varme og stabiliseret tilbage i fast form) eller animalske olier, men udelukkende består af ingredienser som and, vildlaks og kalkun. Derudover indeholder NOW Fresh! kokosolie samt andre sunde, vegetabilske olier. Fodret er produceret med friske frugter, grøntsager og forskellige udvalgte bær, som rummer masser af antioxidanter.

Uanset om du vælger NOW Fresh! Puppy, NOW Fresh! Adult eller NOW Fresh! Senior til din hund eller kat, vil du være garanteret kvalitetsfoder, hvor du tydeligt kan mærke en forskel i dit kæledyrs ve og vel. Din hvalp, kat eller hund vil nyde den rigtige og naturlige smag af friske ingredienser.

Alle de anvendte ingredienser i foderet er tydelige at aflæse i form af indhold af vitaminer og mineraler samt analytiske bestanddele såsom råprotein, råfedt, råfibre osv. Du kan derfor hurtigt afkode, om dit kæledyr får sit behov dækket med NOW Fresh!’s produkter, eller hvorvidt du også skal supplere med andre tilskud.  

Når kun det bedste er godt nok for vores kæledyr

Hos DollarDog ved vi, at kun det bedste er godt nok for vores kæledyr. Derfor bestræber vi os på at have fodermærker fra anerkendte producenter med nøje udvalgte ingredienser, som kun er til gavn for vores kæledyrs vækst samt generelle trivsel. Med andre ord, så finder du ingen skjulte ingredienser eller hormoner, som hunde og katte ikke har godt af eller behov for.

Skulle du mod forventning ikke finde det foder, som du ønskede fra NOW Fresh!, vil vi anbefale dig at udforske mærker som Canagan, BARF og Naturea GrainFree. Du vil være garanteret hundemad og kattemad i særklasse, uanset hvilken af disse producenter du vælger at gå med.

Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03, eller skriv til vores mail [email protected], hvis du ønsker råd og vejledning angående de forskellige typer foder til dit kæledyr. Vi har stor ekspertise, både når det kommer til hunde og katte. Uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os, vil vi bestræbe os på at vende tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik og træningscenter i Helsinge. Vi glæder os til at se dig.