RigtigHundeMad

Går du også op i, at din hund får en sund, nærende og ikke mindst korrekt kost? Så burde du helt sikkert købe RigtigHundeMads produkter, da dette er deres kerneværdier. RigtigHundeMad er et populært dansk hundefoder-mærke, som bestræber sig på at fintune hundefoder til hundens naturlige kostbehov. I løbet af de sidste 40 til 50 år har vi oplevet, at vores hunde døjer med livsstilssygdomme, kortere levetid og allergi. Mange af disse skavanker og sygdomme skyldes, at hundene har fået serveret en kost, som deres kroppe ikke er skabt til at indtage.

Du vil i vores sortiment af RigtigHundeMad finde produkter som indeholder naturligt tørrede ansjoser, hestelunger, kalveben, kalveøre med pels samt mange andre rene hundesnacks, som din hund vil elske at guffe i sig. Vi er desuden også i besiddelse af deres lækre træningsgodbidder af kalkun eller okselunge. Alle af deres snacks og godbidder er 100% naturlige fra europæiske dyr.

Læs mere Read Less
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Når din hund fortjener det bedste – så køb RigtigHundeMad

Som hundeejer er dit ansvar, at din hund får et sundt og nærende måltid, dog er det ikke altid lige det, som er sagen. Siden tørkosten ankomst har sygdomme, allergier og livsstilsygdomme ikke været et særsyn hos hunde og dette skyldes som tidligere nævnt, at maden, hunde i dag får serveret, er forkert til deres fysiologi.

I dag er der ingen hunde, som selv finder mad i naturen, så det er vores opgave som hundeejer, at de får det rigtige. Alle af RigtigHundeMads produkter er tørret uden nogen form for kemi. De er derfor helt naturlige og absolut ingen af deres varer stammer fra Østen. Derfor anbefaler vi også, at du opbevarer din snacks fra RigtigHundeMad et mørkt og køligt sted, så du undgår, at der kommer uvedkommende gæster i posen.

Hvad er forkert hundemad?

Dette er et spørgsmål, RigtigHundeMad får stillet ret ofte på grund af deres valg af brandnavn. For som regel er hundeejere ikke bevidste om, at det foder, de giver, er forkert. De værste syndere, som du kan give din hund, er ensidig fodring, hårde proteinkilder samt fedt og hårde kødben. Med ”hårde” proteinkilder menes der foder med højt proteinindhold, hvilket som regel betyder, at der også er et stort indhold af kødmel, hvilket har en negativ effekt på din hunds fordøjelsessystem.

Foruden vores lækre tørrede snacks fra RigtigHundeMad vil vi også anbefale BARF som foder. BARF er biologisk afpasset rå føde lig med det, vilde hunde ville finde i naturen. RigtigHundeMad er Danmarks førende BARF-leverandør og derfor har vi selvfølgelig også et sortiment med dette her hos DollarDog.

Kontakt DollarDog, hvis du vil vide mere

Det kan være, at du vil høre mere om RigtigHundeMad, BARF eller et andet kvalitetsrigt hundefoder fra en række andre mærker. Du kan kontakte os for nærmere vejledning, sparring eller information omkring den rette kost til din hund på tlf. +45 23 83 71 03 eller mail [email protected].

Du er desuden mere end velkommen til at besøge vores butik i Helsinge, hvor du selvfølgelig også hellere end gerne må medbringe din hund. Her kan vi ligeledes få os en stille og rolig snak om de bedste fodertyper for netop din hund.