Thundershirt

- få en modigere hund 


Mange hundeejere kender til hunde, som af den ene eller anden grund er bange. Det kan være alt fra torden til fremmede hunde eller mennesker, som kan skræmme en hund, men med hjælp fra den fantastiske Thundershirt fra Whesco, er det ikke længere nødvendigt at tænke på beroligende medicin eller andre præparater, når du vil berolige hunden. Denne unikke t-shirt er udviklet til at sidde stramt om hunden, så den giver et konstant pres, der hjælper med at få hunden til at falde til ro og slappe af. En Thundershirt er derfor et perfekt alternativ til medicin, som ikke har nogen effekt på længere sigt.
 
Der er mange fordele ved at bruge Thundershirt, blandt andet det hurtige resultat. Så snart hunden har fået trøjen på, vil den opleve det milde pres, som er med til at få hunden til at føle sig tryg og afslappet igen. En Thundershirt er derfor en oplagt løsning, uanset om hunden er kronisk bange eller kun bliver det engang imellem f.eks. ved fyrværkeri.
 
Du finder naturligvis denne Thundershirt i flere forskellige størrelser hos os, så du kan være sikker på at få den rette model, uanset hvor stor eller lille din hund er. Husk at se nærmere i produktbeskrivelsen, for at finde den rette størrelse.
Læs mere Read Less
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.