Variocage 3G

Variocage er en velrenommeret produktserie, som er kendt for at være nogle af de bedste hundebure i verden. DollarDog har et bredt udsnit af Variocages hundebure, som alle kan købes til gode og fair priser.Variocages hundebure er kendt for deres ualmindeligt høje sikkerhedsniveau og for at garantere, at din hund bliver transporteret fra punkt A til B så sikkert som overhovedet muligt.
 

Variocage - verdens sikreste bur til hundetransport

Variocage produceres af MIM Construction, som er en højteknologisk virksomhed, der lever af at levere sikkerhed af den absolut højeste standard. MIM Construction har især erfaring med bilvirksomheder såsom Audi, Saab, Volvo, BMW og VW, hvilket firmaet har brugt til at designe Variocage-serien, der betragtes som nogle af de bedste transportbure til hunde nogensinde.
Variocage er i denne sammenhæng det eneste hundebur på markedet, som har en gul dørstolpe, der viser, at produktet er kollisionstestet. Variocage opfylder alle kravene med hensyn til kollisioner bagfra såvel som ved en frontal kollision.
Derudover har Variocage bure en nødudgang. Skulle der således opstå en nødsituation, hvor dørene i buret bliver blokeret, så er det muligt for hunden at komme ud via kabinen.
 

Tilpasning til det enkelte køretøj med Variocage

Variocage har en variabel regulering, som gør dig i stand til at tilpasse buret til bagagerummets dimensioner såvel som til hundens størrelse. Denne funktion er samtidig med til at give en ekstra beskyttelse, hvor buret i tilfælde af uheld er bedre i stand til at modstå trykket fra en kollision.
Endelig har Variocage også en patenteret sikkerhedszone, som gør, at buret ved en kollision kan trykke sig sammen til et vist punkt. Denne indstilling vil absorbere noget af energien fra kollisionen og minimere risikoen for, at fører eller passagerer får piskesmæld pga. buret eller hunden

 
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.