VOM og HUNDEMAT

VOM serien er et norsk produceret rå foder (BARF). De anvendte råvarer kommer udelukkende fra norske slagterier, der er godkendte og kontrollerede leverandører af kød til menneskemad. Et ufravigeligt krav om at benytte norske råvarer, eftersom norske besætninger kun bærer lidt sygdom. Norske krav til husdyrproduktion er særdeles strenge, både med tanke på dyrevelfærd og dyresundhed. Dette sikrer trygge slutprodukter til forbrugeren

VOM serien er lavet af plus produkter, det vil sige de dele af dyret, som er tilovers efter, at fileter og koteletter er skåret ud. I Norge er velstanden kommet så langt, at dele af dyr, som for et par årtier tilbage, lå på middagsbordet, nu ligger i foderskålen. Indmad som mave, lever, lunger og nyrer er specielt næringsrigt og sammen med kød- og fedtafpuds udgør dette førsteklasses råvarer fra kvæg, lam og gris.

De råvarer, der anvendes er: Kylling, blandede indmad fra kvæg, lam og svin, komave, laks, okselever og æg. Alle blandinger fra Vom og Hundemat er tilsat vitaminer og mineraler, der dækker hundens daglige behov.

Æggene er det eneste af de animalske ingredienser, som er kogt. Tilsætning af æg giver et særdeles godt bidrag til essentielle aminosyrer. Proteinet i æg optages bedre, når ægget er kogt.

Ingen af produkter er tilsat smags- eller farvestoffer. De er ikke varmebehandlet, indeholder ingen konserveringsmidler og er ikke tilsat vand.

Vi forhandler alle deres produkter, men da det er frost varer sælges det KUN via butikken samt rådgivning foregår ligeledes fra butikken.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.