Pakkeløsninger

Vi har her i DollarDog valgt at komme med en yderlig service, der er til fordel for alle. Vi vil derfor gerne introducere Jer for ’pakkeløsninger’. Konceptet går ud på, at vi sammensætter pakker, der vil indeholde de nødvendige remedier man f.eks. skal bruge til pelspleje af en bestemt type hund. Dvs. vi laver pakker indenfor forskellige kategorier såsom pelspleje, hygiejne og legetøj. Vi laver blandt andet forskellige 'grooming packs', hvoraf der er en pakke til hver type race, som indeholder de nødvendige remedier til at vedligeholde ens hunds pels.
Desuden vil der være informationer om hvad pakkerne indeholder, samt en guide til hvordan man skal bruge redskaberne.


Nogen af pakkerne vil også være inddelt i størrelse, så ved f.eks. ’grooming packs’ vil der være S, M og Large, hvilket forhindre kunden med en Chihuahua ikke får en kæmpe kam til en Retriever. På den måde bliver det lettere for Jer, at kunne finde de ting I skal bruge vha. et par enkelte klik på hjemmesiden. Derudover kan man spare ekstra penge, da det bliver købt samlet i en pakke. Alt i alt en yderlig service der gør det lettere for jer som kunde, men samtidig også noget der kan svare sig rent økonomisk, da man spare penge.

 


Der vil løbende komme nye pakker indenfor andre områder. I er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller specielle aftaler.