Til Hunde

Hos Dollardog.dk ønsker vi at give din hund en oplevelse udover det sædvanlige. Derfor kan du være sikker på, at alt vores hundetilbehør og hundeudstyr er udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og design. Alle produkterne er samlet i relevante kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde det du mangler til din hund.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 2491

Faldende orden
Side
pr. side

Du finder bl.a. hundefoder og kosttilskud. Vi ligger stor vægt på, at vores hundefoder giver den rigtige ernæring til din hund. Derudover har vi stort fokus på, at produkterne så vidt muligt er økologiske og helst ikke har overflødige tilsætningsstoffer. Vi har samme fokus i udvalget af hundegodbidder og snacks. De skal være naturlige, så de giver en sund og glad hund på samme tid.

Du finder ligeledes et stort udvalg af hundehalsbånd samt hundeliner og seler. Vores hundehalsbånd har alle et flot design – selvfølgelig med kravet om, at de skal være funktionelle og behagelige for din hund at bære. Vores hundeseler og liner har ligeledes fokus på det funktionelle, der giver den bedste oplevelse og tryghed for både dig og din hund, når i går tur.

Udvalget af hundelegetøj hos Dollardog.dk er meget varierende. Du kan dog altid være sikker på, at hundelegetøjet er fremstillet af giftfrit, holdbart og meget slidstærkt materiale. Du finder både det helt klassiske hundelegetøj, men også de mere specielle, der er udviklet med fokus på at aktivere din hund og tvinge den til at tænke selv.

Dette er blot nogle få af de mange kategorier vi har indenfor hundetilbehør. Du kan læse meget mere om udvalget af produkter under de enkelte kategorier.

Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har som erfarne hundeejere og mange års salg af hundetilbehør og hundeudstyr en stor viden. Denne viden vil vi med glæde bruge til at rådgive dig, så du får købt det helt rigtige til lige netop din hund.