Adfærd & Træning

”En aktiv hund er en glad hund”. Det er et udtryk, der for alvor skal tages seriøst, når man har fået sig en hund. Adfærdstræning af din hund er en vigtig grundsten for hundens mentale udvikling - og på længere sigt; dens humør og indre harmoni. Fra dagen hvor hvalpen for første gang sætter sine poter i sit nye hjem, begynder træningen, som skal vedligeholdes gennem hele hundens liv.

Med vores brede sortiment af udstyr til adfærdstræning af din hund, kan du gøre træningen nem som en leg. Træningen giver også en masse gode stunder mellem dig og din hund. Prøv eksempelvis en af vores hundeklikkere eller hundefløjter, som er gode at have ved hånden, når lydighedstræningen sættes i gang. Eller gå på opdagelse i vores mange forskellige antitrækseler og -liner, der alle kan hjælpe den trækkende hund til at slappe af på en komfortabel måde.

Se desuden vores udvalg af abortbukke og dummies samt godbids-tasker, der alle kan bidrage til en sjov og lærerig adfærdstræning for din hund. For nogle hunde giver træningen nemlig ekstra meget pote, når aktivitetslegetøj og belønning i form af godbidder indblandes. 

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 96

Faldende orden
Side
pr. side

Gå på opdagelse i vores store udvalg af adfærdstræningsudstyr

Hos Dollardog.dk forhandler vi flere forskellige produkter, som alle er vigtige led i din hunds adfærdstræning. Vi har blandt andet et udvalg af forskellige hundefløjter til træning fra det kendte mærke Acme. Fløjterne findes i forskellige varianter til forskellige hunderacer og -størrelser.

Du finder desuden et stort udvalg af hundeklikkere til lydighedstræningen, godbids-tasker til de lækre, men fedtede belønninger, dummies til en underholdende træning og meget mere. Det er derfor nemt at finde den bedste hundefløjte og det bedste tilbehør til dig og din hund hos Dollardog.dk!

Behandling og træning

Udover vores brede sortiment af adfærdstræningsudstyr, tilbyder vi hos Dollardog.dk også forskellige produkter og services forbundet med adfærdsbehandling. Blandt produkterne finder du blandt andet dufthormoner/feromoner, der virker beroligende på nervøse hunde. Her finder du samtidig også forskellige bandager og mundkurve.

Derudover tilbyder vi hos Dollardog.dk konsultationer og enetimer til adfærdstræning samt legedage, hvor din hund kan få en uforglemmelig dag ved at mødes og lege med andre hunde. Alt dette kan du booke direkte gennem shoppen!

Har du spørgsmål til produkterne? Kontakt os i dag!

Hos Dollardog.dk ønsker vi at give dig og din hund en oplevelse udover det sædvanlige! Uanset om du vil høre mere om legedage, eller er nysgerrig på hvilken Acme hundefløjte, der passer til din hund, så er vi hos Dollardog.dk altid klar til at hjælpe.

Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller send os en mail [email protected]. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så vender vil tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!