Strik til hunde

Ingen kan lide at gå rundt og fryse, og det gælder også for hunde. Hos DollarDog tilbyder vi et hav af forskelligt strik til hunde. Ikke nok med at hundestrik er med til at holde dit firbenede familiemedlem varmt, de er også særdeles flotte og kære at se ens hund i. Forbered din hund på de kolde dage med lækkert strik til hunde i fremragende pasform og kvalitet. Kun det bedste er godt nok til vores pelsede venner – se udvalget og læs mere om hundestrik nedenfor.

Læs mere Read Less

21 varer

Faldende orden
pr. side

Blødt og varmt strik til hunde

Det skal aldrig være en dårlig oplevelse for hunde at kunne holde sig varme i de kolde måneder. Derfor fokuserer vi hos DollarDog på, at alt strik til hunde er i god kvalitet. Du finder hundestrik i forskellige størrelser alt efter din hunds behov. På denne måde sikres din hund den optimale pasform, så den ikke generer ved gåture, leg og træning. Vi tilbyder en lang række strik til hunde fra forskellige kendte mærker såsom Hunter og Trixie. Mulighederne er mange, da du finder hundestrik i flere smukke farver og modeller. Nu kan du og din hund vælge netop jeres yndlingsfarve og model ud fra egne præferencer. 

Klæd din hund på til alt vejr

Det supergode ved strik til hunde er, at det er fantastisk til at holde din hund varm og giver gode bevægelsesmuligheder. Samtidig er udvalget let kombinerende med vores andet hundetøj. Står du og din hund og skal ud på en gåtur i koldt og øsende regnvejr? Så tilbyder vi praktisk hunderegntøj til hunde, så din hund både kan holde sig varm og tør på samme tid. Hundestrik og hunderegntøj kan både benyttes i kombination med hinanden og separat efter årstiden og vejret. Er vi gået ind i vintersæsonen, kan det være, at din hund trænger til en vinterjakke. Eller hvad med en skøn hundebadekåbe efter et dejligt bad eller en tur i vandet ved stranden eller søen? Så undgår du, at alt bliver vådt og snavset, inden din hund ryster sig for at blive tørret på egen vis.

Vi står klar med ekspertise

Hos DollarDog betyder det meget for os, at du får den helt rette hjælp og ekspertise i at træffe de helt rette valg for din hund. Derfor står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, hvad end det måtte være spørgsmål til hundestrik, størrelser eller andet. Du kan fange os på telefon 28 56 71 03 i alle ugens dage udover søndag. Ellers kan du også altid udfylde vores kontaktformular, skrive en mail til [email protected] eller besøge os fysisk i butikken på Bomose Allé 5, 3200 Helsinge. Vi ser frem til at høre fra dig og din bedste ven.