Hundegodbidder & Snacks

Når din hund har fortjent en belønning, eller når du blot ønsker at forkæle den lidt udover det sædvanlige, så er vores lækre hundegodbidder et oplagt valg. Vi har et stort udvalg af godbidder, og her på siden finder du alt fra træningsgodbidder til tørret kød- og fiskesnacks.

Hos DollarDog synes vi ikke, at godbidder fyldt med overflødige tilsætningsstoffer som salt, sukker og farvestoffer hører hjemme i maden til vores kæledyr. Derfor finder du hos os udelukkende et bredt udvalg af så naturlige godbidder til hunde som muligt. Søger du desuden hundefoder og kosttilskud til din hund, så kan du ligeledes finde et naturligt udvalg af BARF hundefoder her hos os, der er både allergivenligt og sundt.

 

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 388

Faldende orden
Side
pr. side

Hundegodbidder til træning, beskæftigelse og tandplejning

Her på siden finder du et bredt udvalg af godbidder og snacks til både store og små hunde. 

  • Vores naturlige snacks er fuldstændig frie for tilsætningsstoffer, og her kan du finde en masse spændende og anderledes godbidder, som din hund med garanti vil sætte pris på at få serveret. Du kan bl.a. finde diverse tørrede dyreører, der er skønne at guffe i. Har du en større hund, kan vi anbefale vores okseører, som tager en stor hund godt 20 minutter at spise. Desuden kan du købe hjortegevir, der er det perfekte tyggeben, og som bare holder i evigheder. Det er et vaskeægte bæredygtigt naturprodukt, der også fungerer som en naturlig tandbørste for din hund.
    Vi har naturligvis også et hav af andre naturlige godbidder, så tag et kig på vores side og vælg de produkter du tror, at din hund vil få mest glæde af. 

  • Vores træningsgodbidder er en rigtig god idé at have med, når du er ude og træne din hund. Ligesom for os mennesker, så kan det få hundene til at yde mere, når de ved, at der er noget på højkant. Vi har et stort udvalg af træningsgodbidder, og næsten alt det du finder her, indeholder kød – en masse proteiner er godt for energien! Du finder heriblandt desuden de populære Woolf godbidder.

  • Tyggeben og -pinde finder du i store og små udgaver, så du har mulighed for at vælge de godbidder, der passer bedst til din hunds størrelse. Her kan du bl.a. finde nogle tyggepinde, der både fungerer som en belønning, men som samtidig også plejer hundens tænder og tandkød.

  • Tørret kød/filet og tørret fisk er rene proteinprodukter, som din hund med garanti vil elske! Det er den perfekte snack til en dag eller aften, hvor du virkelig ønsker at forkæle din hund ekstra meget. Vi har en masse spændende produkter og det er bare med at gå i krig og udforske.

 

Hos DollarDog er hundene altid i centrum

Alle hunde fortjener det bedste, og er du i tvivl om, hvilke godbidder eller hvad for noget foder der er bedst til din hunds race, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected] - så forsøger vi at hjælpe så godt som vi kan. Vi har fri fragt ved køb over 600 kr. og kun 1-3 dages levering.