Hundehalsbånd

Et væld af forskelligartede halsbånd til hunde

Hos DollarDog har vi et utrolig stort udvalg af halsbånd til hunde i et væld af forskellige designs. Med vores mange produkter har du derfor rig mulighed for at vælge det halsbånd, der passer bedst til netop din hund. Du kan eksempelvis vælge et helt enkelt og klassisk hundehalsbånd i læder, nylon eller stof, men du kan også skeje lidt mere ud og vælge et halsbånd med farver, glitrende sten eller med et ternet tørklæde hængende ved. Om din hund skal se mere rå, fin eller sød ud, er altså helt op til dig og dit valg af hundehalsbånd.

Gå derfor på opdagelse i vores store sortiment fra populære brands som Hunter, Kampuni, Ruffwear og mange flere! Find desuden hundehalsbånd til træning, hvor vi blandt andet har en række halvkvæler halsbånd.

Søger du et hundehalsbånd med navn og kontaktoplysninger, kan du med fordel også se nærmere på vores udvalg af hundetegn, hvor vi tilbyder gratis gravering. Blandt disse finder du ligeledes nogle helt klassiske og enkle hundetegn i guld eller sølv, samt nogle i lidt sjovere former og farver.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 248

Faldende orden
Side
pr. side

Praktiske hundehalsbånd til små og store hunderacer

Alle hundehalsbånd i vores sortiment er lavet i solide materialer, og de er dermed utrolig slidstærke og holder i mange år. Vi har hundehalsbånd til både små og store hunde, samt nogle der egner sig særligt godt til hvalpe. Blandt disse har vi bl.a. et Hunter hundehalsbånd i nylon, der nemt kan reguleres som hunden vokser. Halsbåndet er utrolig smidigt i kvaliteten og din hvalp kan derfor tumle rundt så meget den vil, uden at blive irriteret af det. Halsbåndet fås i en række forskellige farver og i 4 forskellige størrelser.

Uanset om din hund er hvalp eller ej, er det naturligvis altid rart med et behageligt halsbånd, der hverken skarver eller irriterer. Har du en hund med lang pels, er dit valg af halsbånd særligt vigtigt.

Her anbefaler vi, at du vælger et halsbånd, der er så glat som muligt. Med et glat halsbånd til de langhårede hunderacer undgår du, at det filtrer sig ind i pelsen og irriterer hunden. Har du derimod en labrador eller en anden race med kort pels, er kvaliteten knap så vigtig.

Hundehalsbånd i sjove og anderledes designs

Med vores store sortiment har vi mange hundehalsbånd i unikke designs. Søger du eksempelvis et glamourøst halsbånd til din hund, kan du med fordel vælge et af vores hundehalsbånd i læder med glitrende swarovski sten. Blandt disse har vi nogle forskellige designs i farver som sort, rød og pink.

Hos os kan du også finde halsbånd med lys og her har vi bl.a. et populært lys-halsbånd fra Trixie. Med dette halsbånd i enten blå, grøn eller pink skaber du en sikkerhed for din hund, når I er ude på gåtur i mørket. Halsbåndet kan indstilles til både blinkende eller konstant lys og det lades nemt op igen via et USB-kabel.

Uanset om du søger et sjovt og anderledes hundehalsbånd eller et klassisk og mere tidsløst halsbånd, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600 kr. og kun 1-3 dages levering.