Hundelegetøj

Sjov og leg med hundelegetøj

Din hund skal udfordres og have noget sjovt at give sig til både hjemme og når I er på farten. Hos Dollardog.dk har vi derfor et rigtig stort udvalg af hundelegetøj til både små og store hunde. Sortimentet spænder bredt, lige fra hundebolde til bløde plysdyr samt aktivitetslegetøj til hunde. Så hvad end du ønsker et mere stille og roligt stykke legetøj eller et vildere aktivitetslegetøj, der skal stimulere og udfordre din hund, så kan du med vores mange forskellige produkter uden tvivl finde det helt rigtige legetøj.

Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter, hvor vi har et stort fokus på, at hundelegetøjet skal være fremstillet giftfrit, holdbart og i meget slidstærke materialer. Køb bl.a. legetøj til hunde fra det tyske kvalitetsmærke Trixie, hvor slidstærke produkter og hundenes aktivitetsbehov er i centrum.

Vi leverer naturligvis også hundelegetøj fra mange andre brands, og derfor opfordrer vi dig til at gå på opdagelse blandt vores mange produkter, så du kan finde det helt rigtige stykke legetøj til lige netop din hund.  

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 394

Faldende orden
Side
pr. side

Få aktivitetslegetøj til hunde, der fordrer social leg

Hunde er et socialt dyr og gennem leg med mennesker eller andre hunde, plejer hunden dens sociale side. Sæt derfor gerne tid af til engang imellem at lege med din hund – meget gerne med hundelegetøj. Det vil glæde din hund utrolig meget og det giver jer et tættere bånd til hinanden. 

Til sjov og leg mellem hunde og mennesker er vores hundelegetøj med reb et rigtig godt valg. Vi har reb med bolde, ringe m.m., hvor mange af produkterne ligger op til, at du kan holde fast i den ene ende, imens din hund prøver at få fat på dét, der sidder fast i den anden ende. Det er sjovt for din hund og det ligger op til leg, hvor I er tætte med hinanden.

Et andet socialt legetøj til hunde er aktivitetslegetøj. Aktivitetslegetøjet kan anvendes til både træning og sjov, og som udfordrer og stimulerer din hund. Meget af hundelegetøjet i denne kategori er ligeledes produceret til at fordre interaktion og leg mellem hunde og mennesker.

 

Køb hundelegetøj der passer til din hund

Når du skal vælge, hvilket legetøj du skal købe til din hund, så er det vigtigt, at du vælger et stykke legetøj, der passer til din hunds personlighed og størrelse. Legetøjet skal ikke være for stort, så hunden ikke kan lege ordentligt med det og det skal heller ikke være for småt, så din hund kan sluge det eller få det galt i halsen.

Det er desuden en god idé at observere din hund, når den leger med legetøjet, så du kan lægge mærke til om den foretrækker at tygge, grave, kæle eller bære legetøjet. På denne måde kan du udvælge det perfekte legetøj efter din hunds specifikke ønsker og behov. Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden og vælg det legetøj, der passer til din hund og legens formål.