Hundeliner

En hundeline er et must for enhver hundeejer, når din hund og du skal på tur. Men en hundeline er ikke blot en hundeline – der er forskel på, hvilken der passer bedst til både dit og din hunds behov. Du skal først og fremmest vælge din ideelle hundesnor efter din hunds størrelse, så den fungerer optimalt, når I går tur.

Når du vælger line, skal du samtidig tænke på, hvor mange timer du skal holde på den. Det er uhyre vigtigt, at du føler, at den ligger godt i hånden og ikke skærer i huden ved træk – vælg med omhu. Se vores store sortiment af hundeliner herunder og vælg mellem læder, nylon og stof. Udforsk også vores udvalg af hundesnore velegnet til træning med din hund.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 217

Faldende orden
Side
pr. side

Køb hundesnorer i læder, nylon mv. fra anerkendte mærker

Vi hos DollarDog har et særdeles stort sortiment af hundeliner i forskellige prisklasser og i forskellige materialer, så der er en snor til enhver smag. Du kan dog være sikker på, uanset hvilken hundesnor du vælger, at du investerer i høj kvalitet og godt håndværk. Her hos DollarDog går vi meget op i, at vores produkter vidner om både kvalitet, funktionalitet og design – uanset prisklasse. 

Lædersnor til den kvalitetsbevidste hundeejer

Du kan få et bredt udvalg af lædersnore hos os, som er det eksklusive og kvalitetsbevidste valg for hundeejeren. Også her er der forskelle i priserne på læderlinerne, men fælles for dem alle er, at de er i topkvalitet. En lædersnor er behagelig at have i hænderne, da den ikke kan brænde i dine hænder, hvis din hund trækker. Her kan du finde populære og anerkendte mærker som Hunter og Kampuni i et væld af smukke farver og i stærk kvalitet, alt efter hvad du bedst kan lide. 

Nylonline til hverdag og sport

Hvis du ønsker større fleksibilitet, når du går tur med din hund, kan du med fordel investere i vores Flexi-snore i nylon, som har rulleline. Hundeliner i nylon er især gode til hverdagsbrug eller sport, da de er yderst robuste og kan klare lidt af hvert. Nylon er samtidig nemt at tørre af, hvis snoren skulle blive beskidt. Vores nylonsnore fås bl.a. fra mærkerne 2HoundsDesign, Trixie og Julius K9, som alle er i høj kvalitet.

Hundeline i stof

Ligesom nylonsnore er gode til gåturene i hverdagen, er hundeliner i stof ligeså nemme at vedligeholde. Du kan få hundesnore hos os i mange forskellige farver, så det er bare om at vælge, hvilken der passer til din hund og dig. Vores hundeliner i stof fra bl.a. Ruffwear og Fenriz er særdeles stærke og i god kvalitet, så du trygt kan holde styr på din hund.

Liner velegnede til træning

Når du træner med din hund, er det ofte en fordel, at du benytter dig af en rulleline, som kan give større fleksibilitet, så din hund kan nå længere væk på agilitybanen, mens den stadig er i snor. Hos DollarDog har vi selvfølgelig også en række snore i en fast længde, hvis du foretrækker dette. Her kan du finde snore i fast længde samt rulleliner fra mærkerne Fenriz og KW.

Få alt til gåturen med din hund hos DollarDog

Hos DollarDog kan du selvfølgelig også få en lang række andet tilbehør, som er nødvendigt at have, når du skal gå tur med din hund. Ingen hundesnor uden et halsbånd – så dette forhandler vi selvfølgelig også hos DollarDog. Desuden kan du også få masser af hundegodbidder og snacks, når din hund skal belønnes, samt hundeseler, hvis du foretrækker dette fremfor halsbånd.

Har du spørgsmål til, hvilken hundeline du skal vælge, eller spørgsmål til vores store sortiment af produkter til hunde, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 23 83 71 03 eller via mail på [email protected]. Du må selvfølgelig også gerne besøge os i vores butik i Helsinge, hvor du kan tage din hund med. Så kan du prøve hundesnoren på, før du køber den.