Pelspleje & Hygiejne

Hos DollarDog har vi alt, hvad du skal bruge til at pleje din hund. Uanset race og størrelse har din hund brug for regelmæssig pleje. Her på siden finder du pelspleje og hygiejneremedier, som er nødvendige for at holde din hund sund og rask. Du finder alt fra shampoo og pelspleje, pote- og neglepleje til tandpleje og kosttilskud til pelsen.

Gå på opdagelse i en verden af produkter og hjælpemidler til din hund i vores sortiment nedenfor. Uanset hvilken race din hund er, garanterer vi, at du finder noget til din hunds smag.


 

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 280

Faldende orden
Side
pr. side

Find alt i pelspleje og hygiejne til din hund her

Det er vigtigt, at din firbenet ven trives og har det godt. I vores store udvalg her på siden finder du forskellige former for pleje til din hund. Pleje er vigtigt for din hunds sundhed og velvære, men det er også med til at skabe et mere tillidsfuldt bånd mellem hund og ejer. Det er eksempelvis ikke altid hunden synes det er lige sjovt at få klippet negle, men du som ejer ønsker kun det bedste for din hund, og hos DollarDog hjælper vi gerne med at lette de små hverdagsproblemer.

I udvalget på siden kan du finde alt i shampoo og pelspleje. Uanset om din hund har lang eller kort pels, kan du finde hjælpemidler efter dit behov. Vi har anerkendte mærker i topkvalitet, der sikrer at din hunds hud og pels forbliver sund. For fin og velplejet pels kan du også investere i en god hundesaks eller klippemaskine. Udvalget af klippeudstyr på siden varierer i pris, for på den måde at matche alles behov.

På siden finder du også et stort udvalg af hygiejneprodukter, som kan bruges enten som pleje af sår og lignende eller som en del af den regelmæssige pleje af din hund. Udvalget byder blandt andet på løbetidsbukser, rengøringsmidler samt pelsplejehandsker.

DollarDog hjælper med at sikre din hunds velvære

Din hund elsker sikkert dejlige gåture, og uanset hvilket vejr i begår jer ud i, er det vigtigt med den rette pleje til poterne. På siden finder du et stort udvalg af pote- og neglepleje, som sikrer sund pleje af poterne. Pleje af din hund er bare en del af hundens velvære. Hos DollarDog finder du alt, du kunne forestille dig af ting til din bedste ven. Om det er pleje- og hygiejneprodukter eller hundefoder og lejetøj, kan du få det her hos os.

Sidder du med spørgsmål til nogen af vores produkter her på siden, eller har du brug for vejledning eller gode råd, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon +45 23 83 71 03 eller skriv til os via mail [email protected]. Vi vil alt det bedste for dig og din hund, og glæder os til at høre fra dig! Husk at du også kan besøge os i vores butik i Helsinge.