Hundeseler

Hundeseler til små og store hunde 

Hvad end man ønsker hundeseler eller hundehalsbånd til sin hund, er en smags- og holdningssag. Vi mener, at seler er det mest korrekte, mest ergonomiske og mest behagelige for hunde at gå med. Derfor har vi hos DollarDog et stort udvalg af hundeseler i forskellige kvaliteter samt nogle, der er udviklet til specifikke formål. Søger du eksempelvis hundeseler til bilen eller hundeseler til træning, kan du her finde et stort udvalg, der er udviklet til netop disse formål. 

Vi har naturligvis også en masse hundeseler til hverdagsbrug. Flere ejere oplever nemlig, at deres hund slapper mere af på gåturene, når den får en sele på. Ofte oplever de faktisk, at hunden ligefrem stopper med at trække.

Her på siden kan du finde hundeseler i læder, nylon og stof. Se nærmere på vores store udvalg, og vælg netop den sele, der passer bedst til din hund. Se desuden vores udvalg af hundeliners, der sælges i de samme kvaliteter som vores hundeseler.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 108

Faldende orden
Side
pr. side

Gode råd til valg af den rette hundesele

Ligesom det kan være svært for os mennesker at finde det rette par bukser, kan det også være utrolig svært at finde den helt rigtige sele til vores hund. Alle hunderacer er forskellige, og derfor fungerer enhver sele ikke til enhver hund. Det er vigtigt, at du finder en sele, der passer perfekt til netop din hund. Nedenfor har vi oplistet et par gode råd, som du kan følge, når du skal ud og finde en ny hundesele.

  1. Forbenene skal være fri fra selen, så din hund har fuld bevægelighed. Hertil skal skulderleddet være helt frit, og det må ikke støde på selen hverken på siden eller foran.

  2. Selen skal ikke presse på halsregionen, da dette er ubehageligt for hunden og lukker for dens luftveje.

  3. Vælg en sele, som du kan spænde ind flere steder, så du har du mulighed for at regulere den i størrelsen. Dermed kan du tilpasse selen, så den altid sidder perfekt. Selen skal sidde godt til, men den må ikke sidde for stramt - du skal kunne få to fingre ind under selen. En hundesele med spænder er naturligvis også en fordel, hvis din hund fortsat vokser.

  4. Da alle hunde er forskellige, er det en god idé at prøve selen, inden du køber den. Du kan med fordel tage din hund med ind i vores store fysiske butik i Helsinge og prøve nogle forskellige hundeseler. Her står vi naturligvis også klar med råd og vejledning, så du kan finde den helt rette sele til din hund.


Har du nogle spørgsmål til vores hundeseler eller nogle af vores øvrige produkter til hunde, så er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, uden du behøver at besøge vores butik. Dette kan gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600 kr. og kun 1-3 dages levering.