Hundesenge & Tæpper

Komfortable hundesenge, hundepuder og hundekurve

Alle fortjener og sætter pris på en god nattesøvn, og vi kender allesammen vigtigheden i at hvile et behageligt, blødt og sikkert sted. Dette gælder også for din hund og derfor har vi hos Dollardog.dk et stort udvalg af holdbare hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper i flere forskellige prisklasser.

Med vores brede sortiment giver vi dig rig mulighed for at finde den helt rigtige seng til din hund. Prøv eksempelvis en af de populære Buster Memory Foam hundesenge, der er ekstra bløde og særligt velegnet til ældre hunde. Eller gå på opdagelse i vores mange forskellige hundesenge fra brandet Hunter - et kendt mærke inden for udstyr til hunde, som har et særligt højt fokus på at skabe innovative kvalitetsprodukter, der kan tåle slid og beskidte poter.

Se desuden vores udvalg af hundehuler til de mindre hunde, der giver din hund sit helt eget fristed, hvor den kan sove afskærmet fra støj eller andre generende lyde i hjemmet. For nogle hunde giver det en ekstra form for velvære og tryghed, hvis de har noget over sig og kan putte sig lidt væk fra mennesker og lysindfald.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 82

Faldende orden
Side
pr. side

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af hundetæpper

Hos Dollardog.dk forhandler vi en del hundetæpper og derfor finder du hos os mange forskellige af slagsen. Vores brede udvalg af hundetæpper findes i flere designs og kvaliteter fra alle de bedste mærker. Blandt disse har vi tynde tæpper, der især er gode til at tage med ud på græsplænen og som er gode til at have i din bil, så den ikke bliver snavset. Derudover har vi også nogle tykkere hundetæpper, der blandt andet er at finde i fleece og imiteret pels. Det tykke og bløde underlag gør tæpperne særlig behagelige at ligge på, og hvis din hund er tilladt i sofaen, kan et blødt hundetæppe med fordel placeres her, så sofaen ikke bliver beskidt og unødigt slidt.

Udover hundetæpper har vi også et større udvalg af hundemåtter. Mange af vores hundemåtter er fra mærket Hug Rug, der leverer både flot design og funktionalitet. Hundemåtterne er lavet i en slidstærk kvalitet og de er ekstra gode til at optage den snavs og mudder, der sidder på din hunds poter efter en lang gåtur. Samtidig gør den naturlige bomuld i måtterne, at de er perfekte for hunden at vride sig på, imens den tørrer. Måtternes flotte designs gør endvidere, at de foruden at holde dine gulve fine og rene, samtidig også vil pryde dit hjem.

 

Gør din hunds hundekurv ekstra hyggelig og hjemlig

Ligesom børn, og for den sags skyld også voksne, kan hunde godt lide at have nogle personlige ting, der kun er deres. Dette skaber en ekstra form for tryghed. Denne tryghed kan du være med til at højne ved eksempelvis at give din hund et helt særligt plysdyr, som de kan lege med om dagen og knuge sig ind til i deres hundekurv om natten. Og hvis et plusdyr ikke lige er sagen, så tilbyder vi også mange andre sjove ting til din hund. Se bl.a. vores store udvalg af hundelegetøj, bolde og bidedyr.