Hundeskåle & Opbevaring

Et væld af hundeskåle og opbevaring til hundefoder

Uanset hvilken type hundeskål du søger, garanterer vi dig for, at du kan finde den helt rette her hos os. Vores udvalg er stort og farverne er mange! Søger du eksempelvis en hundeskål på stativ, finder du det største udvalg under vores metal hundeskåle. Her har vi både nogle helt klassiske hundeskåle på stativ, samt nogle der kan justeres i højden. Søger du derimod en hundeskål, der skal være nem at have med på farten, kan du med fordel se nærmere på vores To-Go skåle. Disse er er udviklet specifikt til formålet. Her kan du blandt andet finde nogle sammenklappelige skåle i fleksibelt silikone samt en på-tur-drikkeflaske.

Udover hundeskåle kan du her på siden også finde diverse foderbeholdere, fodercontainere og spiseunderlag. Med et spiseunderlag undgår du, at gulvet tager skade af diverse vand- og madrester. En foderbeholder eller fodercontainer holder din hunds foder frisk i længere tid og den gør det samtidig også nemmere for dig, når hundens madskål igen skal fyldes op.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 127

Faldende orden
Side
pr. side

Vælg den rette hundeskål til din hunds størrelse

Hos DollarDog har vi hundeskåle til alle størrelser hunde og hunderacer. Har du en stor hund, er det naturligvis nødvendigt med en større hundeskål. Store hunde skal have en større fodertype og kan både drikke og spise mere end de mindre hunde. For at din hund ikke hele tiden skal opleve en tom madskål, er det derfor nødvendigt med en større hundeskål. Placeringen af hundeskålen er heller ikke ligegyldig ved de større hunde. Hvis foderet placeres i en skål på gulvet, skal din hund bøje sig og vil ofte indtage foderet i en uhensigtsmæssig stilling.  Derfor anbefaler vi her, at du vælger en justerbar hundeskål på stativ. Med denne skåner du både din hunds ryg og sikrer en god fordøjelse. 

Mangler du foder til skålen, anbefaler vi BARF hundefoder, der giver din hund mere energi og dermed en bedre livskvalitet. BARF hundefoder og kosttilskud har det rigtige fedt- og olieindhold, hvilket også hjælper til forbedring af din hunds led styrke.

 

Flotte vand- og madskåle til de moderigtige hunde

Med vores store udvalg af vand- og madskåle finder du naturligvis en del af vores produkter i fine og mere eksklusive designs. Særligt blandt vores hundeskåle i keramik har vi et flot og unikt udvalg med søde motiver. Den høje vægt på keramikskålene gør dem stabile og besværlige at skubbe rundt. Nogle af skålene er desuden udstyret med en gummiring, som gør dem helt skridsikre. Hvis du samtidig tilføjer et spiseunderlag under skålen, er du næsten 100% sikret mod mad- og vandrester på gulvet.

Når du har fundet den rette vand- og madskål, kan du med fordel gå på opdagelse i vores flotte opbevaringsglas til eksempelvis godbidder. Så er du godt på vej mod at skabe et fuldendt univers omkring din hund.