Hundetegn

Hundetegn i forskellige designs

I Danmark er det lovpligtigt, at alle hunde skal bære hundetegn, fra de er 4 måneder gamle. Dette gælder uanset, om de er chippet eller tatoveret. Hos Dollardog.dk har vi et stort udvalg af billige kvalitetshundetegn i både guld og sølv samt i et væld af forskellige former. Her kan du eksempelvis finde et kødben eller et hjerteformet hundetegn, men du kan naturligvis også få traditionelle hundetegn, hvis du er mere til de klassiske dog tags.

Alle vores hundetegn leveres inklusive gravering. Graveringsteksten skriver du i notat-feltet, når du færdiggør din ordre. Hundetegnet skal som minimum være påført med ejerens navn og adresse. Du kan med fordel også anføre dit telefonnummer, så du lynhurtigt kan kontaktes, hvis din hund er løbet væk hjemmefra. Her anbefaler vi, at du tilføjer Danmarks landekode (+45), hvis du af og til har din hund med på ferie i udlandet.  

Gå på opdagelse i vores store udvalg af både klassiske og moderne hundetegn her på siden og find netop det hundetegn, der passer bedst til din stil og din hunds størrelse. Ønsker du andre produkter til din hund, kan du med garanti finde det hundetilbehør, som du lige står og mangler. Hos Dollardog.dk har vi alt, hvad en hund behøver.  

Varer 1-36 af 151

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad skal der stå på et hundetegn?

Ifølge dansk lov om hundetegn er det et krav, at ejerens navn og adresse står på hundetegnet. Loven blev lavet før mobiltelefonens fremkomst, men vi anbefaler, at mobilnummeret ligeledes anføres. Hvis din hund er løbet væk og du selv er ude og lede efter den, er det med mobilnummeret muligt at komme i kontakt med dig, hvis andre skulle finde din hund først. Du kan med fordel angive flere telefonnumre, så der er større chance for at komme i kontakt med enten dig eller et andet familiemedlem.

Af og til sker det, at vejnavnet er for langt til at kunne stå på hundetegnet. Dette gælder særligt ved mindre hunde, som man ikke ønsker at udstyre med et stort hundetegn om halsen. Hvis du oplever pladsmangel, kan du dele vejnavnet op på to linjer eller lave forkortelser. Er du i tvivl om dette eller har du brug for yderligere vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte. Dette gøres på tlf. 23 83 71 03 eller mail [email protected]

 

Sådan passer du bedre på din hund udenfor hjemmet

Vi har mange forskellige produkter, der øger sikkerheden for hunde. Med vores sikkerhedsprodukter til hunde kan du mindske chancen for, at din hund løber væk eller kommer til skade. Er din hund eksempelvis med ude og køre i bilen, har vi et rigtig stort udvalg af autosæder, sikkerhedsseler og transportbure til såvel store som små hunderacer. Disse produkter er med til at sikre hundens sikkerhed når I er ude at køre, samt forhindre at din hund forlader bilen, hvis en af bildørene åbnes.

Søger du andet sikkerhedsudstyr til din hund, som beskytter hunden udenfor hjemmet, har vi naturligvis også dette. Du kan bl.a. finde nogle særlige cykelkurve til hunde samt lys og relfexer, der øger synligheden på de mørke gåture.

Hos Dollardog.dk vægter vi hundens sikkerhed meget højt og derfor sælger vi udelukkende sikkerhedsudstyr til hunde af høj kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi hjælper dig med at skabe de bedste rammer for en sikker og tryg hverdag for din hund – både i hjemmet og ude i naturen samt trafikken.