Bronx hundetegn fra MyFamily

Hos DollarDog finder et stort udvalg af unikke hundetegn. Her på siden kan du se vores hundetegn fra vores Bronx-serie. Kendetegnet for denne serie er, at de er i et råt, rent og detaljeret design. Serien er inspireret af 70'ernes New York med sit metalliske udtryk og mange mønstre. Det er til ingen overraskelse en af vores bestsellers i vores sortiment. Find det, der passer bedst til din hund og fremhæv din hunds fantastiske personlighed.

Læs mere Read Less

16 varer

Faldende orden
pr. side

Unikke hundetegn fra MyFamily

MyFamily Bronx hundetegn er unikke ved, at det metalliske udtryk og mønstre giver en rå attitude, som får hundetegnet til at træde frem. Hundetegn fra vores Bronx-serie er i rustfrit stål, således du er garanteret høj kvalitet.

I blandt vores udvalg finder du også hundetegn, som repræsenterer nogle af de mest populære hunderacer. Helt unikt er, at de er gengivet meget præcist for hver detalje. Du kan med fordel vælge et tegn til dig selv som nøglering eller som vedhæng på din taske.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os via vores kontaktinformationer. Vi sidder altid klar til at vejlede vores kunder.