Chic hundetegn fra MyFamily

MyFamily tilbyder et hav af forskellige hundetegn, hvoraf Chic-serien er den mest elegante. Helt unikt ved disse er, at fundamentet er lavet i rustfrit stål og beklædt med ægte Swarovski-krystaller. Du får i den grad et hundetegn, der får andre hundeejere til at kigge en ekstra gang. Selv naboens labrador vil med garanti savle lidt ekstra, når din hund kommer gående med sådan et hundetegn. Se vores udvalg og forkæl din hund med et smykke.

Læs mere Read Less

2 varer

Faldende orden
pr. side

Et elegant smykke til din hund

Alle hunde er forskellige og har deres helt egen personlighed. Hos DollarDog mener vi, at et hundetegn kan fremhæve din hunds personlighed. Chic-serien adskiller sig fra det øvrige udvalg af hundetegn fra MyFamily, da de smukke og glitrende hundetegn er ekstraordinære. Du skal vælge et hundetegn fra denne serie, hvis du ikke blot ønsker et hundetegn, fordi det er lovpligtigt, men fordi du mener, at din hund skal bære et smykke, ligesom du gør.

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktinformationer, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.