Dyreliv Hundetegn fra MyFamily

Er du lige så tosset med vilde dyr, som du er med din hund? Så er vores Dyreliv hundetegn fra MyFamily det rette valg for dig. Udvalget består af hundetegn formet som forskellige vilde dyr, bl.a. en løve, zebra eller giraf. Alle tegn er af ikke-allergifremkaldende materiale, så du kan trygt og roligt give din hund tegnet på. Tag et kig herunder, og find dit favorit-hundetegn.

Læs mere Read Less

19 varer

Faldende orden
pr. side

Hånd-emaljerede hundetegn med dyrelivstema hos DollarDog

Alle vores hundetegn er fra det italienske, kvalitetsbevidste mærke, MyFamily. De producerer hånd-emaljerede hundetegn for enhver smag. Disse Dyreliv hundetegn er til dig, der gerne vil have et anderledes tegn, som stadig er smukt og enkelt. Udvalget tager primært udgangspunkt i vilde dyr, men der er mange at vælge mellem. Du kan også købe hundetegnet til dig selv, da det snildt også kan bruges som nøglering eller lynlås-vedhæng til skole eller hverdagstasken. Så matcher både du og din hund hinanden!

Skulle der opstå til nogle af vores hundetegn eller reglerne omkring det, er du altid mere end velkommen til at skrive til os. Kontakt os via vores kontaktoplysninger, så svarer vi hurtigst muligt tilbage.