Glam hundetegn fra MyFamily

MyFamily’s Glam-serie er til dig, der ønsker et hundetegn, som giver lidt ekstra og gør hverdagen lidt festligere. Alle hundetegnene i udvalget er af høj kvalitet og har en kant af ægte Swarovski-krystaller. Mere glamourøst bliver det ikke! Foruden en elegant krystalkant er der på de fleste hundetegn også et flot motiv i midten, og så fås de i både guld og sølv. Vælg dit yndlings Glam hundetegn lige nu - skynd dig før din nabo får det samme.

Læs mere Read Less

17 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg mellem et hav af hundetegn hos DollarDog

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor er et hundetegn ikke bare et hundetegn. Se den i stedet som en (lovpligtig) accessorie, der skal passe til din hund. Hos DollarDog forhandler vi hundetegn fra MyFamily i et hav af forskellige designs, så du kan vælge lige præcis dét hundetegn, der passer bedst til din hund.

Et hundetegn fra Glam-serien er det elegante og ekstraordinære valg. I samme boldgade finder du også MyFamily’s Chic-serie, der også er kendetegnet ved Swarovski-krystaller. Husk, at brænder du inde med spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.