Hunde hundetegn fra MyFamily

Hundetegn behøver ikke altid være formet som en klassisk cirkel eller kødben. Nogle gange skal der noget andet til. Vil du gerne have et lidt mere personligt hundetegn, der minder mere om din egen hund, skal du ikke lede længere. MyFamily’s Hunde-serie byder på et bredt udvalg af smukke, detaljerede og håndmalede hundetegn af diverse hunderacer i forskellige farver. Tag et kig herunder, og bliv blæst bagover af alle de nuttede hundetegn, der findes.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 78

Faldende orden
Side
pr. side

Find bl.a. schæferhunde og terrier som hundetegn

Findes der noget mere sødt end et hundetegn, der til forveksling ligner ens egen hund? Det tænker vi ikke. Derfor kan du hos DollarDog finde et bredt udvalg af hundetegn formet som forskellige hunderacer fra det italienske mærke, MyFamily. Du finder bl.a. racer som schæferhunde, terrier og labradorer i flere farvevariationer. Du kan også bare bestille et af hundetegnene og bruge den som nøglering, så har du altid din firbenede ven med dig overalt.

Hos DollarDog har vi generelt et bredt udvalg af hundetegn, så der er med garanti noget for enhver smag. Husk, at du altid er mere end velkommen til at stille os spørgsmål, hvis behovet opstår. Skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage.