Shine hundetegn fra MyFamily

Er du på jagt efter et hundetegn, der på en og samme tid er elegant og glamourøst? Så er du landet på rette side. Hos DollarDog forhandler vi Shine-serien fra MyFamily. Alle hundetegn er med en håndglaseret glitter-emalje. Ren bling, når det er bedst. Shine-serien kommer i et bredt udvalg af former og farver. Så uanset om du er til guld, sølv, sort eller måske lyserød glimmer, er der en farve for dig. Udforsk udvalget og find din favorit!

Læs mere Read Less

18 varer

Faldende orden
pr. side

Få din hunds halsbånd til at funkle. Køb et Shine hundetegn

Er du typen, der elsker glimmer? Så skal du da have glimmer-hundetegn hjem til din hund. Hos DollarDog forhandler vi de kendte Shine hundetegn fra MyFamily, der får din hund til at funkle om kap med stjernerne. De emmer af stil og subtil elegance. Kvalitet og materialevalg er uovertruffen, og vores brede udvalg af designs og farver gør det altid muligt at finde det perfekte hundetegn til din bedste ven.

Har du spørgsmål til vores udvalg af udstyr til hunde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre via vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.