Transport & Sikkerhed

Der er intet bedre end at tage sin firbenede ven med på tur. Det kræver dog, at man tager sine forbehold. Vores pelsede venner fortjener en god og sikker oplevelse, om det så er med alle fire ben på jorden eller susende afsted på hjul.

Med vores brede sortiment af transport- og sikkerhedsudstyr til din hund, kan du gøre transport og gåture sikre og behagelige. Skal I på en køretur, så tag eksempelvis et kig på vores transportbure til hunde. Vi har transportbure og -bokse til alle størrelser, som alle er velegnede til f.eks. bilen, flyturen eller bussen. Eller gå på opdagelse i vores udvalg af hundetilbehør til bilen, der blandt andet indbefatter ramper og sædeovertræk, der begge er praktiske til transporten af din hund.

Se desuden vores udvalg af lys og reflekser, der alle kan bidrage til en god og sikker gåtur i de mørke vintermåneder. Reflekser og lys er vigtige at anvende for at sikre, at andre trafikanter er opmærksomme på hunden. Med lys og reflekser kan du og din gode ven sikkert vandre derudaf!

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 126

Faldende orden
Side
pr. side

Dyk ned i vores sikkerheds- og transportløsninger

Hos Dollardog.dk forhandler vi mange forskellige produkter, som alle er vigtige dele inden for sikker transport af hunde samt sikkerhedsudstyr. Vi har blandt andet et udvalg af autosæder til hunde, sikkerhedsseler til bilturen, samt redningsveste til en tur i bølgen blå. 

Du finder desuden et stort udvalg af hundedøre og hvalpegårde, der kan hjælpe med at skabe en tryg base eller afgrænse områderne i hjemmet for hundene. En hvalpegård er specifikt omkranset, så du kan holde styr på de små uldtotter i alle døgnets timer.

Så uanset hvad du står og mangler, kan du med høj sandsynlighed finde det hos DollarDog.dk!

Transportbure til hunde

Ikke alle hunde er gode til at ligge frit i bilen. For at gøre transport af hunden nemmere, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af transportbure til hund. Blandt produkterne finder du bure til store såvel som små hunde, i plastik eller stof, samt bure til mere end én hund. 

Derudover tilbyder vi hos DollarDog.dk autosæder til den mere kørevante hund. Ved hjælp af et autosæde, kan du give din hund en spektakulær køreoplevelse fra første parket.

Vi har ikke kun transportbure og autosæder til hunde. Vi har også et udvalg af cykelkurve til hund. Med en cykelkurv til den lille hund kan du hurtigt og nemt fragte din bedste ven fra A til B på cyklen.

Nysgerrig på vores produkter? Kontakt os i dag!

Hos DollarDog.dk ønsker vi at give dig og din hund de bedste løsninger til transport og generel sikkerhed. Skulle du have spørgsmål eller andre forbehold til vores produkter, vil vi hellere end gerne hjælpe dig!

Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller send os en mail [email protected]. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så vender vil tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!