Hundetasker

Bæretasker til hunde og katte

Det er nu slut med at lade hunden eller katten blive hjemme, hver eneste gang du selv skal afsted. Med en bæretaske kan du nemlig tage dit kæledyr med overalt. Hos DollarDog har vi et væld af forskellige modeller fra populære mærker som bl.a. Trixie, Hunter og KW. Dermed har du mulighed for at finde netop den bæretaske, der passer bedst til dig og din hund.

Iblandt vores udvalg finder du både nogle skuldertasker og rygsække, så du kan skåne ryggen mest muligt, når du bærer rundt på hunden. Desuden har vi nogle hundetasker, der også kan bruges som transporttasker i bilen. Søger du dog transporttasker eller transportbure, der udelukkende skal bruges til bilen, kan du finde et større udvalg af disse, ved at klikke dig ind på netop denne side.

Læs mere Read Less

17 varer

Faldende orden
pr. side

Smarte, funktionelle og komfortable hundetasker

Med hundetasker fra nogle af de bedste kvalitetsmærker på markedet er du garanteret en høj komfort. Hvor blødt din hund skal ligge, afhænger dog naturligvis af, hvilken taske du vælger. Hertil kan du også tilkøbe en ekstra pude eller et hundetæppe, hvis du vil gøre det ekstra behageligt for din hund. Hundeejerens komfort er naturligvis også utrolig vigtig. Vi anbefaler derfor, at du vælger enten en rygsæk eller en skuldertaske, således at du ikke får ondt i ryggen, når du bærer rundt på din hund over længere tid. Køber du en hundetaske, som skarver eller som er irriterende at bære rundt på, kan den ende med at få en permanent plads i skabet.

Funktionalitet er desuden vigtigt i vores hundetasker, og derfor er alle vores modeller yderst funktionelle på hver deres forskellige måder måder. Du kan bl.a. finde hundetasker med nogle af følgende funktioner:

  • God lufttilførsel
  • Regulerbare seler
  • Åbning flere steder
  • Mulighed for udvidelse i størrelsen
  • Mulighed for anvendelse i bilen


Inden du køber en hundetaske, skal du derfor finde ud af, hvilke funktionelle egenskaber du helt nøjagtigt søger efter, når du skal finde den helt perfekte hundetaske til netop din hund.

Tag din hund med på længere ture 

Med en god bæretaske, der passer til din hund, gøres det utrolig nemt, at tage den med på tur. Den rette hundetaske kan gøre, at din hund føler sig veltilpas og dermed sagtens kan ligge i den i nogle timer. Dette er en fordel når du skal på en længere tur, enten i bil, bus eller med tog. I toget er der tilmed den fordel, at din hund kan køre gratis, så længe den sidder i tasken. Er du og din hund på mange togture, kan en hundetaske derfor hurtigt blive en god investering.

Uanset hvilken hundetaske du søger, eller til hvilket formål, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600 kr. og kun 1-3 dages levering.