Kat Foder & Kosttilskud

Rigtig kattemad og (billigt) kattefoder

Ernæring er og bliver en mærkesag for os. Derfor forhandler vi kun det bedste af det bedste. Vores madfilosofi går ganske enkelt ud på sund fornuft. Økologisk og fritlevenden, hvis muligt, helst ingen overflødige tilsætningsstoffer som salt, sukker, kornprodukter, soja eller gær. Så naturligt som muligt, hvorfor fodre eller give ”godbid”, som er fremstillet kunstigt, når man kan få tørret Ansjoser, kyllingehalse, hønsefødder eller den selv kan fange en dejlig mus.

Katte tilhører familien inden for rovdyrordenen (Carnivora)
Derfor kan man heller ikke give en kat hundefoder - den vil mangler specielt Taurin. Essentielle aminosyrer er dem, katten skal have tildelt gennem sin mad. Den er ude af stand til at danne dem selv, og er de ikke i kosten, vil katten få mangelsygdomme. Der er 11 essentielle aminosyrer hos kat, blandt andet Taurin og arginin er meget vigtige og her vil katten hurtigt udvikle mangelsymptomer, hvis den fodres forkert. Non-essentielle aminosyrer kan katten selv danne ud fra andre stoffer, men det er mest hensigtsmæssigt, hvis den får dem tildelt via sin kost. Derfor foder din kat med god kattemad, hvor du er sikker på at den få hvad den skal brug.

Køb lækkert og billigt kattemad hos DollarDog
Det er vores håb, at vi kan være med til at inspirere Danmarks katteejere til, at når de giver deres kat en godbid eller forkæler dem med et sundt måltid, så tænker de også på kvaliteten af netop de godbidder, kattefoder og katteemad som de tilbyder deres kat.

Herunder finder du et bredt udvalg af lækkert, korfrit og billigt kattemad, kattegodbidder og godbidder, katteguf og katte guf.