Fodertilskud til katte

Det er enormt vigtigt, at vores katte får den rette ernæring og de rigtige tilskud. Når din kat får en balanceret og varieret kost med vitaminer og olier, bidrager det til at opretholde din kats sundhed. Samtidigt støtter det immunsystemet og giver en sund hud og pels, imens det fremmer kattens generelle udvikling. Fodertilskud er altså meget gavnlige for kvaliteten af din kats liv. Har din kats yndlingsfuldfoder ikke helt de tilskud, som den har brug for, kan du heldigvis tilføre tilskuddene til kattens foder!

Hos DollarDog finder du tilskud til katte, så du kan tilføre de vigtige tilskud, såsom vitaminer og olier, til din kats kost. På siden finder du også kattegræs, der er en naturlig kilde til fibre, og meget mere. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find det tilskud til katte, som du mangler.

Læs mere Read Less

15 varer

Faldende orden
pr. side

Find det rette tilskud til din kats kost

Blandt vores forskellige fodertilskud til katte finder du et udvalg af olier som torskeolie, omega-olie og hampefrøolie. Olie bør bruges som tilskud i kattens foder, hvis din kat døjer med tør hud og skæl i pelsen. Fiskeolie er særlig god at bruge som fodertilskud, hvis din kat har problemer med led og mobilitet, da det kan lindre betændelse. Olier hjælper også med problemer med hårbolde, eller hvis din kat har brug for at tage på.

Noget, der også hjælper mod hårbolde, er kattegræs. Som en naturlig fiberkilde med vitaminer, får din kat en sundere fordøjelse – hvilket både er gavnligt for katten, men også dens tobenede ejer, der tømmer kattebakken. Smart!

Du finder også flere medicinske kosttilskud til katte hos DollarDog, skulle din kat have brug for det.

Fuldfoder, tørkost, fodertilskud og vådfoder til katte

Hos DollarDog elsker vi hunde og katte. Derfor tilbyder vi kun de bedste kvalitetsprodukter til dem – herunder det bedste kattemad og kattetilskud.

Leder du efter tørkost eller vådfoder til kat, så er du landet det rigtige sted. Vi forhandler nemlig flere forskellige varianter af både vådfoder og tørkost til katte fra forskellige kvalitetsmærker. Det er vigtigt, at din kat ikke kun får tørkost, men også vådfoder. Katte har ikke en naturlig tørst, og derfor får de sjældent drukket nok vand, hvilket kan resultere i dehydrering. Det er farligt for katte, da det kan føre til nyreproblemer, urinvejsinfektioner og fordøjelsesproblemer. Derfor bør du også give din kat vådfoder, da den får væske derigennem.

Spørg os, hvis du har brug for hjælp

Hos DollarDog skal man ikke være nervøs for at bede om hjælp. Det kan godt være lidt vanskeligt at finde rundt i kattefoder og tilskud til katte. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din kat skal bruge et fodertilskud, eller hvis du leder efter et helt bestemt tilskud til din kat, så skal du endelig kontakte os. Vi har gode råd at give, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette fodertilskud til din kat.

Du kan kontakte os på +45 28 56 71 03 mellem kl. 11-16 i hverdagene, og ellers kan du sende os en mail på [email protected]. Vi vil altid gerne hjælpe, og derfor forsøger vi at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Din kat fortjener den bedste ernæring, og det hjælper vi dig gerne med at føre ud i livet. Vi glæder os til at høre fra dig!