Kattegodbidder og kattesnacks

Kattesnacks og kattegodbidder kan have stor effekt, hvis du skal tilvænne din kat til f.eks. at få børstet sin pels eller at få klippet kløer. Dog behøver der ikke altid være en særlig årsag til, at din kat fortjener en godbid. Nogle gange vil man bare gerne forkæle de pelsede venner, fordi de er søde. Det synes vi hos Dollardog, at der skal være plads til!

Hos DollarDog finder du kattegodbidder og kattesnacks fra kvalitetsmærker som Carnilove, Alpha Spirit, Ficcaro, Companion, Brit Care og Trixie. Vi forhandler flydende kattesnacks, men også hårde samt bløde kattegodbidder. Uanset hvilken kattesnack, der er din kats favorit, finder du de lækreste kattegodbidder hos os. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find den rette snack til din kat!

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 49

Faldende orden
Side
pr. side

Godbidder til katte fra kvalitetsmærker

Hos Dollardog går vi op i, at din kat får en god og varieret kost, og vores udvalg af mærker er baseret på, om de producerer kvalitetsfoder til vores elskede dyr. Derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde snacks til din kat, der er lavet på kød fra oprindelige vilde kilder. Kattegodbidderne er også kornfrie og kartoffelfrie, da det ikke er en del af kattens naturlige føde. Derfor er det også svært for dem at bearbejde både korn og kartofler.

Dollardog forhandler kattesnacks, der indeholder essentielle proteiner, fedtstoffer, vitaminer og naturlige antioxidanter, som alt sammen er med til at bidrage til et godt og sundt helbred hos din kat. Vi har nøje udvalgt de helt rigtige kattegodbidder med de rette ingredienser fra kvalitetsbrands, så din kat er sikret en god smagsoplevelse og en ordentlig kost!

Lækre kattesnacks til din kat

Blandt sortimentet af kattegodbidder finder du forskellige smagsvarianter – herunder kød som kylling, and, torsk, laks, rejer, sardiner og oksekød, men også kattegodbidder med indhold af frugt. Hvis du har prøvet mange forskellige kattesnacks, men ved, at din kat kun vil spise netop snacks med smag af fisk, så kan du med fordel kigge på vores udvalg af kattegodbidder med fisk.

Ved du tværtimod, at din kat ikke vil røre noget, der smager af fisk, kan du kigge på vores udvalg af kattegodbidder med tørret kød og filet. Leder du i stedet efter nogle godbidder til din kat, som du kan bruge, når du træner den, kan du svinge forbi vores sortiment af træningsgodbidder til katte.

Hos Dollardog finder du både smagfulde og sunde kattesnacks, men du finder også fuldfoder og tilskudsfoder til katte i topkvalitet. Som med vores udvalg af kattesnacks, er vores udvalg af kattefoder også nøje udvalgt med din kats helbred i højsædet.

Dollardog har styr på kattesnacks til din kat 

Hos Dollardog finder du kattegodbidder lavet på gode, naturlige råvarer – din kat fortjener nemlig kun det bedste! Hvis du skulle have spørgsmål til nogle af de kattesnacks, du har set på vores side, skal du endelig kontakte os. Vi hjælper dig meget gerne, uanset hvilke spørgsmål eller problemer du sidder med.

Du kan kontakte os på +45 28 56 71 03 mellem 11-16 i hverdagene, og ellers kan du sende os en mail på [email protected]. Vi gør altid vores bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!