Kat Halsbånd & Seler

Kattehalsbånd og katteseler

Her på siden finder du nogle fine kattehalsbånd og katteseler i mange varianter fra kendte kvalitetsmærker som Trixie og Hunter. Selvom de fleste katte nok vil foretrække at være foruden et halsbånd, så kan det i mange tilfælde være en god investering. Et kattehalsbånd med reflekser kan eksempelvis beskytte den i mørket. Desuden har vi også et udvalg af katteseler. En god kattesele kan beskytte din kat, når I er ude at køre bil, og den kan anvendes, hvis du vil ud og gå en tur med dit kæledyr.

Se nærmere på vores udvalg af både kattehalsbånd og katteseler her på siden og find det produkt, der passer bedst til din kat og de omgivelser, den færdes i.

Læs mere Read Less

28 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg et kattehalsbånd efter behov 

Hos DollarDog har vi en række forskellige kattehalsbånd, der dækker bestemte behov. Halsbånd fungerer rigtig godt til hunde, men ved katte er der den ulempe ved selen, at den let kan sætte sig fast i en gren eller en krog på kattens nysgerrige færden i naturen. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at investere i et kattehalsbånd med sikkerhedslås, hvorfor du naturligvis finder et større udvalg af disse her hos os. Et kattehalsbånd med sikkerhedslås har nemlig den store fordel, at det nemt og hurtigt kan åbnes i nødsituationer.

Hvis du bor i byen, kan det også være en fordel at vælge et kattehalsbånd med reflekser. Dette kan være en rigtig god investering, da du herved mindsker risikoen for, at din kat bliver kørt over, når den er udenfor i mørket. Hos DollarDog har vi derfor et udvalg af Trixie reflekshalsbånd i forskellige farver, så du kan blive mere tryg ved at sende din kat ud om aftenen.

Kattehalsbånd med GPS eller navneskilt 

Ønsker du at kunne følge med i, hvor din kat befinder sig, kan du også med fordel vælge et kattehalsbånd med GPS. Med et GPS kattehalsbånd kan du opspore, hvor din kat er, hvis den har været væk i længere tid. Dette gøres nemt via enten din smartphone, tablet eller PC. 

Nogle af vores kattehalsbånd findes desuden med navneskilt/adressetegn, så andre har mulighed for at finde frem til kattens ejermand. Dette er således endnu en måde, hvorpå du kan blive mere tryg ved at sende din kat ud i naturen.

Har du nogle spørgsmål til vores kattehalsbånd, katteseler eller vores øvrige produkter til katte, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette gøres på telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected]. Vi har fri fragt ved køb over 600,- og kun 1-3 dages levering.