Kat Pelspleje & Hygiejne

Hos DollarDog finder du alt, du skal bruge, når katten skal plejes. Her på siden kan du se vores brede udvalg af artikler, som kan hjælpe med at sikre optimal hygiejne og pelspleje af din kat.

Du finder blandt andet alt til pelsplejen - fra børster og kamme til shampoo og balsam, samt diverse pleje- og hygiejneartikler, der sikrer din kats sundhed.

Klik ind og se de forskellige produktkategorier, eller se vores fulde udvalg af pelspleje og hygiejneartikler til kat nedenfor.

Læs mere Read Less

Varer 1-35 af 88

Faldende orden
Side
pr. side

Find de bedste plejeartikler hos DollarDog

Hos Dollardog forhandler vi et bredt udvalg af produkter, som kan sikre optimal pelspleje og sørge for at opretholde en god hygiejne hos din kat.

Har katten været på tur og hjembragt en pels rullet i snavs, kan det være tid til et bad. Hos DollarDog finder du naturligvis et nøje udvalgt sortiment af shampoo og pelspleje til kat, som alle igen kan få kattens pels til at fremstå smuk og silkeblød. Se for eksempel vores shampooer og tilhørende balsam fra diverse kvalitetsmærker. Eller se minkolierne og duftsprays, som du med fordel kan bruge hvis du vil skippe brugen af vand, men stadig pleje kattens pels.

Som udgangspunkt klarer katten det meste af pelsplejen selv, men nogle gange kræves det, at man hjælper den på vej. Hvis du har en langhåret kat, er det især vigtigt at pleje dens pels op til flere gange om ugen. Blandt vores udvalg af pelspleje, finder du selvfølgelig et sortiment af børster og kamme, som med sikkerhed kan kæmme enhver uldtot og mindske, at katten fælder for meget i hjemmet. Er du i tvivl om hvilken børste, der passer til din kats pels, kan du med læse mere om de enkelte børsters specifikationer ved at klikke på dem i oversigten.

Hertil kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af sakse og klippemaskiner, som alle er ideelle til at trimme katten, om så det er om poterne eller om ørerne.

Oprethold kattens hygiejne

Udover artiklerne til pelspleje, finder du hos DollarDog flere forskellige hygiejneprodukter til katte, bl.a. loppe- og rengøringsmidler, samt plejemidler til sår, øjne og ører. Alle hygiejneprodukterne sikrer, at katten altid vil være i topform og fri af nemt forebyggede gener. Uanset hvad du søger til at passe og pleje din kat, kan du være sikker på at finde det hos DollarDog.

Vi står altid klar til at hjælpe

Skulle du have spørgsmål til vores store sortiment af produkter til pelspleje af din kat eller til vores øvrige sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan altid ringe til vores telefon, eller sende os en mail. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du finder vores kontaktinformationer på linket her. Vi ser frem til at høre fra dig!