Kat Senge & Huler

Alle ved, at katte elsker at gemme og putte sig i trygge og lune omgivelser, når de har brug for at trække sig tilbage og hvile sig. Kun det bedste er godt nok for den kræsne kat. Hos DollarDog finder du derfor et væld af hyggekroge af høj kvalitet, som kan få selv den mest kræsne kat til at spinde.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige former for artikler, der med sikkerhed vil bringe god komfort til din kat. Se blandt andet vores udvalg af kattehuler, som kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Eller vores fine sortiment af kattesenge, som katten kan slænge sig i, mens den samtidig kan være tæt på resten af familien.

Se desuden vores udvalg af transportkasser til kat, som gør det nemt at transportere din kat frem og tilbage, og samtidig sikrer, at din kat har det trygt og godt.

Uanset hvad du mangler til at skabe hygge og tryghed for din kat, finder du det her på siden. Gå på opdagelse i udvalget nedenfor!

Læs mere Read Less

25 varer

Faldende orden
pr. side

Find huler, senge og transportkasser til din kat her

Hos DollarDog forhandler vi et bredt udvalg af sove- og transportløsninger til din kat. Vi har altid gode tilbud på kattehuler og -senge til billige priser. Blandt vores udvalg af kattehuler og -senge finder du et væld af designs, som alle dækker forskellige behov, enhver kat kunne have. Hulerne og sengene kommer fra kendte, slidstærke mærker af høj kvalitet, blandt andet Trixie og Hunter.

Skal din kat transporteres fra A-B er det vigtigt, at både ejer og kat føler sig tryg. Derfor er vores udvalg af transportkasser en god løsning. Kasserne er blandt andet lavet i hård plast, som beskytter katten mod eventuelle hårde stød og kan spændes fast til sædet med dets sikkerhedssele.

Som supplement til hulerne, sengene og transportkasserne har vi også et udvalg af forskellige kattetæpper. Med et kattetæppe kan du nemt skabe en varm og blød hyggekrog til din kat - både i hjemmet, eller hvis katten er med på farten. Tæpperne er bløde og varme med høj isoleringsevne, hvorfor de egner sig godt til kolde gulve.

Alt i kattetilbehør hos DollarDog

Hos DollarDog finder du naturligvis alt hvad hjertet begærer inden for tilbehør til katte. I vores sortiment finder du blandt andet al tænkeligt legetøj til stimulering af din kat eller højkvalitets foder og snacks. Uanset hvad du mangler, kan du være sikker på at finde det hos os.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag

Skulle du have spørgsmål til vores brede sortiment af senge, huler og transportkasser eller til vores øvrige sortiment, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!