Kattesenge

Elsker din kat at ligge på bløde tæpper og pelsede puder? Er din kat ikke lige en skødekat, men elsker den derimod at putte sig varme og behagelige steder? Har du bare lyst til at forkæle din kat, fordi den fortjener det? Så bør du overveje at investere i en katteseng eller en kattehule!

Hos DollarDog forhandler vi ikke kun kvalitetsprodukter til hunde – vi har også et stort udvalg af bl.a. kattemad, kattesnacks og selvfølgelig også senge til katte. Om du leder efter en blød katteseng eller en kattehule lavet i flet, så er du landet det rigtige sted. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find en kattekurv eller -seng til din kat!

Læs mere Read Less

7 varer

Faldende orden
pr. side

Find bløde og holdbare senge til katte

Kattesenge og kattekurve kommer i en bred vifte af varianter og også i flere forskellige prislejer. Hos DollarDog finder du kattesenge fra mærkerne Trixie og Wooldot, og du kan være sikker på at finde en, der passer til din indretningsstil.

Leder du efter en seng til din kat, der er blød, indbydende og varm? Her er Trixie Minou sengen et rigtig godt bud. Med den bløde foring og dens neutrale farver – grå og hvid – er den både et hit hos kæledyr og kæledyrsejere.

Er du ikke interesseret i at have to kattesenge, og leder du efter en, hvor begge dine katte kan være i? Eller leder du efter en anden katteseng, der passer bedre til din indretningsstil? Så kan Trixie kattehule i sort være en mulighed for jer! Kattesengen har nemlig to sovepladser – én indeni og én ovenpå. Uanset om den er til din kat, der godt kan lide at sove blødt flere steder, eller om den er til begge dine katte, så de kan nyde den samtidigt, så er det et rigtigt godt valg!

Huler, tæpper og andet tilbehør til katte

Vi har et bredt sortiment af tilbehør til katte – herunder kattesenge, kattekurve og kattehuler. Vi har et bredt sortiment af kattehuler i forskellige farver og i forskelligt materiale, så du kan finde den helt rette til din guldklump. Har din kat allerede en yndlingskurv eller -seng? Så kan du blødgøre den ved at lægge et varmt og vamset tæppe deri. Hos os finder du flere forskellige tæpper til katte, så din kat kan sove trygt og blødt.

Skal du have din kat med i sommerhus, eller skal du transportere den hen til dyrlægen? Du finder også en transporttaske til katte hos os, så din kat kan komme sikkert frem til jeres destination!

Hvis din kat suser rundt, er legesyg og elsker at løbe fra rum til rum, så kan du drage fordel af en kattetunnel, som vi forhandler her hos DollarDog! Kattetuneller er ideelle til alle katte, da enhver kat har godt af leg og aktivering!

Har du brug for hjælp?

Har du svært ved at vurdere, hvilken katteseng din kat vil blive gladest for? Er du i tvivl om materiale, størrelse eller noget tredje? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står til rådighed til at besvare netop disse spørgsmål, så du kan være helt sikker på det produkt, du får hjem! Din kat fortjener også at sove blødt og godt, og derfor finder du udelukkende kvalitetssenge til katte hos os. Vi hjælper dig meget gerne med at købe den rette til jeres behov!

Du kan kontakte os på mail [email protected], via telefon +45 29 14 28 66  eller via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!