Kattetransporttaske

Ind imellem skal vi transportere vores katte. Nogle gange skal vi have dem til dyrlæge, andre gange skal de passes i kattepension, og måske skal de også med en tur i sommerhus? Uanset hvor du skal have transporteret din kat hen, så er det ideelt at have en ordentlig transportboks til din kat.

Hos DollarDog finder du et udvalg af kattetransporttasker og transportbokse til katte. Din kat skal føle sig tryg og være sikker, når du transporterer den fra A til B, og derfor finder du udelukkende kvalitetssikre transportbokse og transporttasker til katte her. Vi har både den klassiske i hård plast og en blødere version med net. Du finder vores sortiment af kattetransporttasker nedenfor!

Læs mere Read Less

5 varer

Faldende orden
pr. side

Skal jeg vælge en transportboks til min kat, eller skal jeg anskaffe en kattetransporttaske?

Du bør vælge en kattetransporttaske, hvis du skal transportere din kat med offentlig transport. Den er lettere at håndtere, og den er mere fleksibel, og derfor er den nemmere at have med i bus, tog eller metro. Hos DollarDog finder du Trixie Valery kattetransporttasken.

Skal du have din kat med i bilen, kan du både bruge en kattetransporttaske og en transportboks til katten. Det er dog vigtigt, at du sikrer den, så den ikke flyver rundt i bilen. Spænd den gerne fast med sikkerhedsselen. Ønsker du dig en transportboks til din kat, finder du Trixie transportboks til katte hos os.

Uanset om du vælger en transportboks til din kat eller en kattetransporttaske, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Vælg en, der er stor nok til, at din kat både kan stå op, vende sig rundt og strække sig i den. Samtidigt må den ikke være for stor, da det kan få din kat til at føle sig utryg. Læg desuden meget gerne et tæppe til katte ind i transportboksen eller -tasken, så din kat føler sig mere tryg og tilpas.

Find kattehuler hos DollarDog

Hos DollarDog forhandler vi kattetransporttasker til, når du skal transportere din kat, men vi forhandler også bløde huler til, når I bare er derhjemme og slapper af. Med en kattehule kan du give en kat et sted at søge hen, når den har brug for lidt privatliv, fred og ro. Det kan også reducere kattens stressniveau, at den kan gå ind i en kattehule og være i fred for mennesker og andre dyr, der måske lever i hjemmet.

En kattehule er med til at give din kat tryghed, sikkerhed, ro og behag. Hvis du giver din kat en kattehule som tilflugtssted, kan du være sikker på at få en mere afslappet kat. Husk, at når katten søger ind i kattehulen, skal man lade den få fred og ro.

Få gode råd til valg af kattetransporttaske

Har du brug for hjælp til at vælge den rette transportboks til din kat? Er du i tvivl om hvilken størrelse, du skal gå efter, eller om en transportboks eller transporttaske er det bedste valg til jeres behov? Kontakt os meget gerne, så vi kan hjælpe dig! Hos DollarDog har vi styr på hvilket produkt, der bedst egner sig til jeres behov.

Har du brug for hjælp til valg af den rette kost til din kat, hvilke snacks der egner sig til din kats behov eller noget tredje? Du kan kontakte os på tlf. +45 28 56 71 03 eller på mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!